Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Πότε θα τελειώσει το μαρτύριο του;

Ντόμπερμαν ζει σκελετωμένο και αλυσοδεμένο σ’ ένα καρνάγιο στο Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου Αϊ - Γιάννης Δέτης, το οποίο βρίσκεται μετά τις διάσημες Κολυμπήθρες και απέναντι από τη Νάουσα.Ο ιδιοκτήτης του είναι γνωστός στις αρχές – καθώς έχουν γίνει και στο παρελθόν παράπονα εις βάρος του – και όμως κανείς δεν τον ακουμπάει.


Ηκαταδίκη σε ασιτία είναι ξεκάθαρη κακοποίηση…

Συνεχίζει να επιβιώνει κάτω από απαράδεκτες συνθήκες το Ντόμπερμαν, που βλέπετε. Ζει σκελετωμένο και φυσικά αλυσοδεμένο σ’ ένα καρνάγιο στο Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου Αϊ – Γιάννης Δέτης, το οποίο βρίσκεται μετά τις διάσημες Κολυμπήθρες και απέναντι από τη Νάουσα.

Ο ιδιοκτήτης του είναι γνωστός στις αρχές – καθώς έχουν γίνει και στο παρελθόν παράπονα εις βάρος του – και όμως κανείς δεν τον ακουμπάει.

Το φωτογραφικό υλικό, που αποδεικνύει την κακοποίηση, την οποια υφίσταται αυτό το πλάσμα, το έχουν λάβει όλοι οι αρμόδιοι (δημοτικοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι, υπεύθυνη τουριστικής επιτροπής Πάρου, γραφείο Δημάρχου, νομοκτηνίατρος κ.ά.) καθώς και τα τοπικά Μ.Μ.Ε., μια και έχουμε φροντίσει, να τους ενημερώσουμε για το τι συμβαίνει εκεί μπας και φιλοτιμηθούν και πράξουν αυτό που πρέπει.

Όλοι εκείνοι οι οποίοι θα μπορούσαν, αν ήθελαν, να εφαρμόσουν τη νομοθεσία, ώστε και το ζώο, να λυτρωθεί και ο ιδιοκτήτης του να συμμορφωθεί και αν όχι τότε να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη, γνωρίζουν, αλλά τελικά σιωπούν.

Η καταδίκη σε ασιτία είναι ξεκάθαρη κακοποίηση…

Η μη τήρηση των κανόνων ευζωίας (έλλειψη κατάλληλης στέγης, τροφής, νερού, περίθαλψης) του άρθρου 1 του νόμου 4039/2012 ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ και αποτελεί κακοποίηση, άρα είναι ποινικό αδίκημα βάσει του άρθρου 16 του νόμου 4039/2012, γι’ αυτό και η δίωξη είναι αυτεπάγγελτη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Πηγή: http://www.zoosos.gr/

in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024