Πρόοδο στις μεταρρυθμίσεις, αδυναμίες στην απορρόφηση του ΕΣΠΑ διαπιστώνει η Task Force
Τις μεταρρυθμίσεις και δράσεις που έχουν συντελεστεί σε οκτώ τομείς από τότε που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα καταγράφει η τριμηνιαία έκθεση της Task Force. Υπογραμμίζεται η πρόοδος που έχει συντελεστεί στο κομμάτι των μεταρρυθμίσεων και στον εξορθολογισμό των δαπανών, ενώ καταγράφονται τα προβλήματα, όπως αυτό της απορρόφησης των κοινοτικών κονδυλίων. Διαβάστε όλη την έκθεση.
Τις μεταρρυθμίσεις και δράσεις που έχουν συντελεστεί σε οκτώ τομείς από τότε που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα καταγράφει η τριμηνιαία έκθεση της Task Force, της ομάδας δράσης της Κομισιόν για την Ελλάδα.
Στην έκθεση υπογραμμίζεται η πρόοδος που έχει συντελεστεί αλλά και η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης στο κομμάτι των μεταρρυθμίσεων και στον εξορθολογισμό των δαπανών, ενώ καταγράφονται τα προβλήματα, όπως αυτό της απορρόφησης των κοινοτικών κονδυλίων.
Όπως αναφέρει η Task Force, η δυναμική της διαδικασίας τεχνικής βοήθειας ανακόπηκε προσωρινά κατά την περίοδο από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο, όταν διεξήχθησαν δύο περίοδοι βουλευτικών εκλογών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Προειδοποίηση Κολυδά για τον καιρό – Έρχεται «κανονικός χειμώνας, όπως παλιά»
- Ρεάλ Μαδρίτης – Λεβάντε 2-0: Νίκη «ανάσα» οι Μαδρλιένοι αλλά και λευκά μαντήλια κατά Πέρεθ, Βινίσιους! (vid)
- Από ποιους «τρέχει» η Λόρα; – Τι οδήγησε την 16χρονη στη φυγή και οι άκρως προσεκτικές κινήσεις της
- Πυροβολισμοί κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας – Εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος
- LIVE: Λίβερπουλ – Μπέρνλι
- DeathList 2026: Τζο Μπάιντεν, Τζούντι Ντεντς και Νόαμ Τσόμσκι στη μακάβρια λίστα των «μελλοθάνατων»