Σε επέμβαση για την αφαίρεση πέτρας στη χολή υποβλήθηκε ο Νέλσον Μαντέλα
Ο 94χρονος τέως πρόεδρος της Αφρικής, Νέλσον Μαντέλα, υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση χολόλιθων (πέτρες στη χοληδόχο κύστη), αναφέρει ανακοίνωση της κυβέρνησης. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και ο Ν.Μαντέλα αναρρώνει, προσθέτει η ανακοίνωση. Ο Νέλσον Μαντέλα εισήχθη στο νοσοκομείο πριν από μερικές ημέρες με πνευμονικό οίδημα.
Ο 94χρονος τέως πρόεδρος της Αφρικής, Νέλσον Μαντέλα, υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση χολόλιθων (πέτρες στη χοληδόχο κύστη), αναφέρει ανακοίνωση της κυβέρνησης.
Η επέμβαση ήταν επιτυχής και ο Ν.Μαντέλα αναρρώνει, προσθέτει η ανακοίνωση.
Ο Νέλσον Μαντέλα εισήχθη στο νοσοκομείο πριν από μερικές ημέρες με πνευμονικό οίδημα.
Οι εξετάσεις έδειξαν την ύπαρξη των χολόλιθων και οι γιατροί αποφάσισαν να τις αφαιρέσουν όταν ο Ν.Μαντέλα θα ανάρρωνε από τη λοίμωξη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα παρά πέντε συμφωνήθηκε κατάπαυση πυρός – Ο Νετανιάχου αρνείται ότι σε αυτή περιλαμβάνεται ο Λίβανος
- Pilates Scissors: Οι τέσσερις «κανόνες»
- Βροχερή από το απόγευμα η Μεγάλη Τετάρτη, σε υψηλά επίπεδα η θερμοκρασία
- Ο Τζέφρι Έπσταϊν παρουσίαζε τον εαυτό του σε Ινδό μεγιστάνα ως «insider» του Λευκού Οίκου του Τραμπ
- Rejection Therapy: Βάλε την απόρριψη στη ζωή σου αν θέλεις να πας μπροστά
- Γιατί ο πόλεμος του Τραμπ στη Μέση Ανατολή αποκαλύπτει την κατάρρευση της στρατηγικής του


