Με γκολ του Καραμάνου στο 78′ ο Ατρόμητος πήρε ισοπαλία 1-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Βολιώτες προηγήθηκαν με τον Γκότοβο στο 24′. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 22 Δεκεμβρίου στο Περιστέρι.

Ο αγώνας ήταν μέτριος χωρίς πολλές φάσεις με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν με προβάδισμα στο αποδυτήρια χάρη σε τέρμα του Γκότοβου (24′) με κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ.

Ο Ατρόμητος όμως στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοση και πίεσε για την ισοφάριση αφού ο Ολυμπιακός Βόλου είχε οπισθοχωρήσει δίνοντας χώρο στην ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Τελικά η ισοφάριση για τον Ατρόμητο ήρθε από σουτ του Καραμάνου στο 74′.

Διαιτητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Γόγολος, Γκότοβος, Τσιάτσιος, Μπολάτι (72′ Γουσούλης), Στογιάνοφ, Ανιέτε, Γιενγκά, Κόλεφ (70′ Γαλάνης).

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ράντμαν, Νάστος, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταβλαρίδης (38′ Λαζαρίδης), Μπέλιτς, Ιγκλέσιας, Μπάλας, Γκαρσία, Καραμάνος, Καλλέργης (46′ Επστάιν).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ