Στη Jerez η πρώτη παρουσίαση της Sauber–Ferrari C32
Τρεις μήνες πριν την πρώτη παρουσίαση του αυτοκινήτου του 2013 ο P. Sauber δηλώνει αισιόδοξος για το νέο μονοθέσιο της ομάδας του.
Η παράδοση φαίνεται πως φέρνει τύχη στη Sauber-Ferrari. Η ομάδα θα παρουσιάσει και πάλι (όπως και πέρυσι) το νέο της μονοθέσιο, (την “C32” του 2013) στη Jerez στις 5 Φεβρουαρίου, λίγο πριν από την εκκίνηση της πρώτης περιόδου των χειμερινών δοκιμών στην Ισπανία.
Τα παραπάνω αποκάλυψε ο P. Sauber σε δηλώσεις του στην ελβετική Sonntagsblick. Ο επίτιμος πρόεδρος της ομάδας, είναι αισιόδοξος για το νέο αυτοκίνητο και όπως αποκάλυψε η ομάδα βρίσκεται εντός χρονοδιαγράμματος.
Επίσης ο P. Sauber θεωρεί ότι η “C32” δε θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής καθώς βασίζεται σε μεγάλο μέρος πάνω στην επιτυχημένη προκάτοχό της “C31”.
auto.in.gr
- Το βίντεο της Euroleague μετά την παραμονή του Παπανικολάου στον Ολυμπιακό που συγκίνησε
- Ολοκληρώθηκε το 28ο Διεθνές Συμπόσιο της Σύμης: Καμία δημοκρατία δεν είναι ασφαλής όταν η εξουσία δεν ελέγχεται
- Τροχαίο με την εμπλοκή λεωφορείου και δύο ΙΧ στον Πειραιά – Δύο τραυματίες
- Σοβαρό τροχαίο στη Μεσαρά: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή
- Ζέλσον στο «in» μετά το φιλικό με τη Λέουβεν: «Όσο περνάει ο καιρός ο Ολυμπιακός θα γίνεται όλο και καλύτερος» (vid)
- Οι Βig Tech χρηματοδοτούν την Τεχνητή Νοημοσύνη, οι εταιρείες τσιπ… κερδίζουν
- Ματ Ντέιμον και Λουτσιάνα Μπαρόσο – Γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ, είναι 20 χρόνια μαζί
- Φωτιά στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας – Μήνυμα του 112 για εκκένωση του Γαλατά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442