Στη Jerez η πρώτη παρουσίαση της Sauber–Ferrari C32
Τρεις μήνες πριν την πρώτη παρουσίαση του αυτοκινήτου του 2013 ο P. Sauber δηλώνει αισιόδοξος για το νέο μονοθέσιο της ομάδας του.
Η παράδοση φαίνεται πως φέρνει τύχη στη Sauber-Ferrari. Η ομάδα θα παρουσιάσει και πάλι (όπως και πέρυσι) το νέο της μονοθέσιο, (την «C32» του 2013) στη Jerez στις 5 Φεβρουαρίου, λίγο πριν από την εκκίνηση της πρώτης περιόδου των χειμερινών δοκιμών στην Ισπανία.
Τα παραπάνω αποκάλυψε ο P. Sauber σε δηλώσεις του στην ελβετική Sonntagsblick. Ο επίτιμος πρόεδρος της ομάδας, είναι αισιόδοξος για το νέο αυτοκίνητο και όπως αποκάλυψε η ομάδα βρίσκεται εντός χρονοδιαγράμματος.
Επίσης ο P. Sauber θεωρεί ότι η «C32» δε θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής καθώς βασίζεται σε μεγάλο μέρος πάνω στην επιτυχημένη προκάτοχό της «C31».
auto.in.gr
- Ματ Ντέιμον και Λουτσιάνα Μπαρόσο – Γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ, είναι 20 χρόνια μαζί
- Φωτιά στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας – Μήνυμα του 112 για εκκένωση του Γαλατά
- Το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Τζόλης σε φιλικό (vid)
- Στενά του Ορμούζ: Η Ευρώπη εξετάζει προτάσεις για την επιβολή τελών πλοήγησης υπό όρους
- Θεσσαλονίκη: Δίωξη για 5 κακουργήματα στους συλληφθέντες για τον θάνατο της Β. Νέστορα – Διώκονται και για τρομοκρατική οργάνωση
- Φωτιά στο Θριάσιο Νοσοκομείο – Εκκενώθηκε το ισόγειο
- Το στοίχημα του καλοκαιριού για τις εκπτώσεις και ο στόχος των 7 δισ. ευρώ
- Το δίλημμα του Λανουά και η αγωνία των ΕΠΟ, ΚΕΔ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442