Ο πρώην μέσος των Σάουθεντ, Στίβενεϊτζ και Όξφορντ Γιουνάιτεντ, Μίτσελ Κόουλ, πέθανε σε ηλικία 27 ετών, έχοντας υποχρεωθεί να σταματήσει το ποδόσφαιρο από τα 25 του, λόγω σπάνιας καρδιακής πάθησης. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Γουέστ Χαμ και το 2007 μεταγράφηκε στη Στίβενεϊτζ με την οποία σκόραρε στον πρώτο επίσημο τελικό στο νέο Γουέμπλεϊ, όταν η ομάδα του πήρε το «FA Trophy» κερδίζοντας την Κιντερμίνστερ. Ήταν παντρεμένος με την αδερφή του Τζο Κόουλ της Λίβερπουλ.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Στη συνάντησή του με τον Νίκο Ζήση ο Ρίτσαρντ Σιάο εξέφρασε την ικανοποίησή του με την πρόοδο όλου του οργανισμού μέσα σ’ αυτόν τον πρώτο χρόνο διοίκησης της ΚΑΕ Άρης Betsson.