Στολίδια για τα παιδιά της «Κιβωτού» και του σωματείου «Οι φίλοι του Παιδιού»
Στολίδια φτιαγμένα από υλικά ανακύκλωσης θα δημιουργήσουν τα παιδιά και θα τα προσφέρουν στα παιδιά της «Κιβωτού» και του σωματείου «Οι φίλοι του Παιδιού», με στόχο να στείλουν μήνυμα ελπίδας και χαράς εν όψει των Χριστουγέννων. Η εκδήλωση με τίτλο «Παίζω με την Τέχνη στον Πεζόδρομο της Μακρυγιάννη» θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο από τις 11:00 έως τις 17:00.
Στολίδια φτιαγμένα από υλικά ανακύκλωσης θα δημιουργήσουν τα παιδιά και θα τα προσφέρουν στα παιδιά της «Κιβωτού» και του σωματείου «Οι φίλοι του Παιδιού», με στόχο να στείλουν μήνυμα ελπίδας και χαράς εν όψει των Χριστουγέννων.
Η εκδήλωση με τίτλο «Παίζω με την Τέχνη στον Πεζόδρομο της Μακρυγιάννη» θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο από τις 11:00 έως τις 17:00.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι μαθητές του 70ου Σχολείου Ακρόπολης, το 8ο σύστημα Προσκόπων Ακροπόλεως, οι καταστηματάρχες του πεζόδρομου της Μακρυγιάννη και ο Ροταριανός Όμιλος Αθήνα – Ζάππειο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιορδανία: Δύο Αμερικανοί στρατιώτες νεκροί από πλήγμα του Ιράν σε βάση – Ένας αγνοείται
- Πώς η FIFA «κλειδώνει» την εμπορική χρήση του Μουντιάλ
- Ισχυρός καύσωνας προ των πυλών με θερμοκρασίες έως 42°C – Πότε θα δροσίσει
- Κόνιτσα: Επιχείρηση διάσωσης 53χρονης από το μονοπάτι Αώου
- Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη Αττικής – Συνελήφθη για εμπρησμό από πρόθεση – Βίντεο ντοκουμέντο
- Σοκαριστική απόφαση Ισραήλ: Οι κροκόδειλοι του Νείλου θα εκτρέφονται για να χρησιμοποιηθούν σε φυλακές



