Χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλα για τα παιδιά από τους Γιατρούς του Κόσμου
Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλα στήνουν οι Γιατροί του Κόσμου στις 14 Δεκεμβρίου στα Προπύλαια (μετρό Πανεπιστήμιο) για τα παιδιά που βιώνουν την οικονομική κρίση. Για τρίτη χρονιά με την υποστήριξη των Atenistas διοργανώνουν μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή. Εκτός από γάλα, θα συγκεντρωθούν παιδικές τροφές, ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, λάδι και ζάχαρη.
Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλα στήνουν οι Γιατροί του Κόσμου στις 14 Δεκεμβρίου στα Προπύλαια (μετρό Πανεπιστήμιο) για τα παιδιά που βιώνουν την οικονομική κρίση.
Για τρίτη χρονιά με την υποστήριξη των Atenistas διοργανώνουν μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή. Εκτός από γάλα, θα συγκεντρωθούν παιδικές τροφές, ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, λάδι και ζάχαρη.
Φέτος διοργανώνουν και μια παράλληλη δραστηριότητα, μετά το στήσιμο του δέντρου οι εθελοντές των Γιατρών του Κόσμου θα παραμείνουν στο χώρο σε μία σιωπηλή διαμαρτυρία μέχρι το πρωί.
Πέρσι είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 25.000 κουτιά γάλα και τρεις τόνοι τρόφιμα.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία
Το κεντρικό θέμα της 'Εκθεσης των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ επικεντρώθηκε στον αθλητισμό, και συγκεκριμένα στο μπάσκετ, αλλά ως φιλοσοφία ζωής, συνεργασίας
Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές σήμερα στα ΕΠΑΛ με το μάθημα των Νέων Ελληνικών - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα