Στους 340 οι αστυνομικοί που αποδεσμεύθηκαν από τη φύλαξη στόχων
Στους 340 ανέρχονται οι αστυνομικοί που αποδεσμεύτηκαν από τη φύλαξη στόχων (προσώπων και κτιρίων) από τον περασμένο Αύγουστο έως τις 3 Νοεμβρίου, σύμφωνα με στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια.
Στους 340 ανέρχονται οι αστυνομικοί που αποδεσμεύτηκαν από τη φύλαξη στόχων (προσώπων και κτιρίων) από τον περασμένο Αύγουστο έως τις 3 Νοεμβρίου, σύμφωνα με στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια.
Όσον αφορά στα αιτήματα για την προστασία ευπαθών στόχων, ο κ. Δένδιας ενημερώνει τη Βουλή ότι εξετάζονται από Επιτροπές των Γενικών Αστυνομικών Διευθύνσεων ανά εξάμηνο, προκειμένου να επανεξετάσουν την αναγκαιότητα διατήρησης, ενίσχυσης ή μείωσης των μέτρων προστασίας. Ειδικά για τους ιδιώτες, τα μέτρα προστασίας επανεξετάζονται κάθε τρίμηνο.
Σύμφωνα με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, το Αρχηγείο επανεξετάζει το ζήτημα της διάθεσης αστυνομικών σε στόχους και αποδεσμεύει αστυνομικούς, όταν κρίνεται ότι οι λόγοι που επέβαλαν τη διάθεσή τους έχουν εκλείψει.
Ο Ν.Δένδιας παρείχε τα στοιχεία αυτά, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Προειδοποίηση από την Google: Πάνω από 1 δισεκατομμύριο smartphone αντιμετωπίζουν σοβαρό κίνδυνο ασφαλείας
- Πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Καλάμπρια στον Έσε – Κίτρινη κάρτα έδειξε ο Λάμπρεχτς, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των «ερυθρόλευκων» για κόκκινη (vid)
- Λήξη συναγερμού στο Καϊμακτσαλάν: Εντοπίστηκε ο σκιέρ που είχε εξαφανιστεί
- Αποφυλάκιση κρατουμένων στη Βενεζουέλα: Ελεύθερος ο Χουάν Πάμπλο Γκουανίπα, ηγετικό μέλος της αντιπολίτευσης
- Λίβανος: Τουλάχιστον 6 οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίων στην Τρίπολη – Αγωνιώδεις έρευνες
- Ανατροπή και νίκη για τον Ολυμπιακό στη Σύρο (1-3)
