Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απών ο R. Dennis από την τελευταία εμφάνιση του L. Hamilton

Απών ο R. Dennis από την τελευταία εμφάνιση του L. Hamilton

Τι και αν ο L. Hamilton έφτιαξε καινούργιο κράνος, όπου πάνω του με μία επιγραφή ευχαριστούσε την McLaren-Mercedes. Ο Ron Dennis δεν μιλούσε στον οδηγό του και επιπλέον αποφάσισε να μην παραστεί στον τελευταίο του αγώνα στην Βραζιλία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο επίτιμος πρόεδρος της McLaren R. Dennis είναι ακόμη θυμωμένος με τον Βρετανό οδηγό. Αιτία η κίνησή του να υπογράψει συμβόλαιο με τη Mercedes AMG GP, αγνοώντας την πρόταση της ομάδας που υποστήριξε την καριέρα του από την ηλικία των 11 ετών.

Μάλιστα ενώ ήταν πρόθυμος να τα ξεχάσει όλα, μία συνέντευξη του L. Hamilton σε αγγλική εφημερίδα τον έκανε έξαλλο. Αφορμή, η δήλωση του Βρετανού οδηγού, στην οποία ανέφερε πως ο 65χρονος ήταν η αιτία φυγής του από την ομάδα, αφού δεν έχει εξασφαλίσει χορηγό για αυτήν για τα επόμενα χρόνια.

Ο R. Dennis απείχε από το αποχαιρετιστήριο πάρτι των μελών της ομάδας για τον L. Hamilton, αμέσως μετά το αμερικανικό Grand Prix. Επιπλέον αρνήθηκε να φορέσει το νικητήριο t-shirt μετά τη νίκη του 27χρονου πιλότου στον αγώνα του Οστιν και επέλεξε να μην ταξιδέψει στο Ιντερλάγκος για το φινάλε της σεζόν.

Πάντως ο ίδιος ο R. Dennis είχε δηλώσει στο Οστιν ότι: «…τα ΜΜΕ νομίζουν πως υπάρχει κάποιο θέμα μεταξύ του Lewis και εμένα, αλλά αυτό δεν ισχύει. Κάποιες φορές οι περιστάσεις κάνουν μια σχέση να μην ισορροπεί «.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024