Τη Δευτέρα η απολογία του 62χρονου που απείλησε να κάψει το Παρακαταθηκών στη Θεσσαλονίκη
Για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα κατηγορείται ο 62χρονος «πρωταγωνιστής» του τρίωρου θρίλερ, που εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης στο κατάστημα τού Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο δράστης παραπέμφθηκε σε ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.
Για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα κατηγορείται ο 62χρονος «πρωταγωνιστής» του τρίωρου θρίλερ, που εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης στο κατάστημα τού Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ο 62χρονος επιχειρηματίας από την Πέλλα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, η οποία του απήγγειλλε τις κατηγορίες της αρπαγής, της απόπειρας εμπρησμού, της αντίστασης και της παράνομης οπλοφορίας (οι δύο πρώτες σε βαθμό κακουργήματος).
Στη συνέχεια, ο δράστης παραπέμφθηκε σε ανακριτή από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.
Όπως έγινε γνωστό, ο 62χρονος φέρεται να είπε ότι δεν ήθελε να κάνει κακό σε κανέναν κι ότι η πράξη του ήταν προϊόν απελπισίας και αγανάκτησης εξαιτίας της οικονομικής διαφοράς που έχει με την υπηρεσία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άννα Βίσση: Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεγάλη συναυλία της στο ΟΑΚΑ
- To σημείωμα που «σκότωσε» την ελληνική γλώσσα και έγινε viral
- Αίτημα για μόνιμη συμμετοχή στη Euroleague κατέθεσε ο ΠΑΟΚ
- ΕΕ: Σχέδια έκτακτης ανάγκης από ευρωπαϊκές κυβερνήσεις για επάρκεια στα καύσιμα – Πιθανό δελτίο
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται δρομολόγια για τρένα από και προς Σέρρες – Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες