Στο βιβλίο Γκίνες 28 γυναίκες από τη Βρετανία που χώρεσαν σε ένα Mini Cooper
Στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες θα γράψουν τα ονόματά τους 28 γυναίκες, οι οποίες κατάφεραν να χωρέσουν σε ένα αυτοκίνητο Mini Cooper μέσα σε διάστημα 18 λεπτών. Και οι 28 γυναίκες από τη Βρετανία είναι αθλήτριες, γεγονός που τις βοήθησε με ευέλικτες κινήσεις να στριμωχτούν μέσα σε ένα αυτοκίνητο που βάσει των προδιαγραφών του χωράει πέντε άτομα.
Στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες θα γράψουν τα ονόματά τους 28 γυναίκες, οι οποίες κατάφεραν να χωρέσουν σε ένα αυτοκίνητο Mini Cooper μέσα σε διάστημα 18 λεπτών.
Και οι 28 γυναίκες από τη Βρετανία είναι αθλήτριες, γεγονός που τις βοήθησε με ευέλικτες κινήσεις να στριμωχτούν μέσα σε ένα αυτοκίνητο που βάσει των προδιαγραφών του χωράει πέντε άτομα.
«Η αδρεναλίνη έφτασε στα ύψη, αλλά έμοιαζε με το χειρότερο πράγμα στον κόσμο, δεν υπήρχε καθόλου αέρας» είπε μία από τις κοπέλες που πέτυχαν το… ακατόρθωτο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- Καταρρέει η πολιτική;
- Ιράν: Επιστρέφουν από τη Σρι Λάνκα δεκάδες άνδρες της φρεγάτας που τορπίλισαν οι ΗΠΑ
- Ειρηνικός Ωκεανός: Αλλοι 4 νεκροί σε δολοφονικές επιθέσεις των ΗΠΑ κατά ταχύπλοων
- Αϊτή: Εντείνονται οι επιχειρήσεις κατά των συμμοριών, αλλά αυτές προσαρμόζονται
- Walt Disney: Εστειλαν με email τις απολύσεις – Καταργούνται περίπου 1.000 θέσεις εργασίας
- Τουρκία: Καταδίκασαν σε 2,5 χρόνια φυλάκιση τον δημοσιογράφο Αράπκιρλι
