Δεκάδες Άγιοι Βασίληδες χορεύουν στους ρυθμούς του Gangnam Style
Δεκάδες Άγιοι Βασίληδες χόρεψαν εν πλω στους ρυθμούς του Gangnam Style. Οι Άγιοι Βασίληδες συγκεντρώθηκαν στο πλοίο HMAS Ballarat της Αυστραλίας στο λιμάνι του Σίδνεϊ, προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Δεκάδες Άγιοι Βασίληδες χόρεψαν εν πλω στους ρυθμούς του Gangnam Style.
Οι Άγιοι Βασίληδες συγκεντρώθηκαν στο πλοίο HMAS Ballarat της Αυστραλίας στο λιμάνι του Σίδνεϊ, προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Η εκδήλωση οργανώθηκε στο πλαίσιο φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου, ο οποίος θα διοργανωθεί στις αρχές Δεκεμβρίου. Στη διάρκεια του αγώνα, οι συμμετέχοντες θα φορούν αγιοβασιλιάτικα κοστούμια.
«Ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να τρέξουν εδώ στο Σίδνεϊ περίπου 5.000 Άγιοι Βασίληδες και περίπου 25.000 σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας. Αυτό γίνεται για να συγκεντρωθούν χρήματα για παιδιά με ειδικές ανάγκες, μέσω του Variety, του φιλανθρωπικού οργανισμού για τα παιδιά» δήλωσε ο διοργανωτής, Ντέιβιντ Σμολ, διευθύνων σύμβουλος της φιλανθρωπικής οργάνωσης παιδιών, Variety.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν
- Καιρός: Οδηγίες του ΕΚΠΑ για τα έντονα καιρικά φαινόμενα – Διαδραστικός χάρτης
- Οι ΗΠΑ είχαν βάλει στο μάτι την Γροιλανδία λίγο πριν αναλάβει ο Τραμπ
- Αυτή είναι η «πρωταθλήτρια» των παραβάσεων του ΚΟΚ – Βροχή τα πρόστιμα των 350 ευρώ
- Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 100-93: Νίκη με σούπερ Βεζένκοφ
- Αγρότες: Αποχωρούν τα τρακτέρ από τον κόμβο της Νίκαιας – Σε νέες μορφές κινητοποιήσεων

