Με όλους της διεθνείς πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού την Πέμπτη. Μάλιστα, σε αυτή πήρε κανονικά μέρος ο Κώστας Μανωλάς που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θέτει υποψηφιότητα για να αγωνιστεί απέναντι στην Κέρκυρα και στην Σάλκε.
Με όλους της διεθνείς πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού την Πέμπτη. Μάλιστα, σε αυτή πήρε κανονικά μέρος ο Κώστας Μανωλάς που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θέτει υποψηφιότητα για να αγωνιστεί απέναντι στην Κέρκυρα και στην Σάλκε.
Στο μεταξύ στου Ρέντη επέστρεψαν και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα η προπόνηση να διεξαχθεί με αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.
Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές αυτούς έκαναν αποθεραπεία, ανάλογα με το διάστημα που αγωνίστηκαν με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε αρκετές ασκήσεις τεχνικής, ενώ έγινε και δίτερμα, με τους παίκτες να δουλεύουν επάνω στην τακτική τους. Την Παρασκευή οι Ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν το πρωί (στις 10:30).
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.
Η Ίντερ εκμεταλλεύθηκε τις απώλειες που είχαν Μίλαν και Νάπολι και με μια μεγάλη ανατροπή στο Κόμο (4-3), ξέφυγε με 9 βαθμούς από τη 2η θέση και επί της ουσίας αγκάλιασε το πρωτάθλημα.