Τα 64α γενέθλιά του γιορτάζει στη Νέα Ζηλανδία ο πρίγκιπας Κάρολος
Τα 64α γενέθλιά του θα γιορτάσει ο πρίγκιπας Κάρολος στο Ουέλινγκτον στο σπίτι του εκπροσώπου της μητέρας του στη Νέα Ζηλανδία, μαζί με άλλους 64 πολίτες που γεννήθηκαν την ίδια ημέρα. Τα ονόματά τους βγήκαν κατόπιν ψηφοφορίας από περίπου 1.500 πολίτες που γεννήθηκαν στις 14η Νοεμβρίου και που είχαν υποβάλει αίτηση συμμετοχής στο πάρτι του πρίγκιπα Κάρολου και της συζύγου του Καμίλα.
Τα 64α γενέθλιά του θα γιορτάσει ο πρίγκιπας Κάρολος στο Ουέλινγκτον στο σπίτι του εκπροσώπου της μητέρας του στη Νέα Ζηλανδία, μαζί με άλλους 64 πολίτες που γεννήθηκαν την ίδια ημέρα.
Τα ονόματά τους βγήκαν κατόπιν ψηφοφορίας από περίπου 1.500 πολίτες που γεννήθηκαν στις 14η Νοεμβρίου και που είχαν υποβάλει αίτηση συμμετοχής στο πάρτι του πρίγκιπα Κάρολου και της συζύγου του Καμίλα.
Το πάρτι θα φιλοξενηθεί στην οικία του γενικού κυβερνήτη, σερ Τζέρι Μάτεπαρ, που κατά σύμπτωση γιορτάζει και ο ίδιος τα γενέθλιά του την Τετάρτη.
Ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του πραγματοποιούν εξαήμερη περιοδεία στη Νέα Ζηλανδία στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 60 χρόνια στο θρόνο της βασίλισσας Ελισάβετ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Πτώση τζίρου δηλώνει η πλειονότητα των επιχειρήσεων κατά τις χειμερινές εκπτώσεις
- Η ζωή της Κάρα Ντελεβίν άλλαξε ριζικά όταν αποφάσισε να σταματήσει το αλκοόλ – «Άξιζε κάθε δευτερόλεπτο»
- e-EΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποια επιδόματα και εφάπαξ καταβάλλονται ως 6 Μαρτίου
- Αμφίβολος για το δεύτερο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο ο Ρογκαβόπουλος
- ΑΑΔΕ: Μετάθεση προθεσμιών για Ενιαίες Αιτήσεις Ενισχύσεων 2024 και 2025
- Δίκτυο αποχέτευσης: Επιδότηση έως 1.300 ευρώ για σύνδεση
