Αιχμές κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ αφήνει ο Θ.Παραστατίδης μετά τη διαγραφή του
Αιχμές κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ άφησε από το βήμα της Βουλής ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Θεόδωρος Παραστατίδης, ο οποίος διεγράφη από την ΚΟ του κόμματος μετά την καταψήφιση των μέτρων. «Με διέγραψαν από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και τώρα μου ζητούν την έδρα. Το ποιος πρέπει να διαγραφεί και να δώσει την έδρα, το αφήνω να το κρίνετε εσείς» είπε χαρακτηριστικά.
Αιχμές κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ άφησε από το βήμα της Βουλής ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Θεόδωρος Παραστατίδης, ο οποίος διαγράφτηκε από την ΚΟ του κόμματος μετά την καταψήφιση των μέτρων.
«Με διέγραψαν από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και τώρα μου ζητούν την έδρα. Το ποιος πρέπει να διαγραφεί και δώσει την έδρα, το αφήνω να το κρίνετε εσείς» είπε χαρακτηριστικά.
Και πρόσθεσε: «Στη ζωή -και όπως πρέπει να γίνεται και στην πολιτική- κάνω αυτό που μου επιβάλλει η συνείδησή μου. Και γι΄αυτό λέω “όχι” στα μέτρα και στον προϋπολογισμό και η ιστορία θα μας κρίνει όλους».
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων