Ξεκίνησαν οι τεχνικές συναντήσεις της τρόικας στην Κύπρο
Ξεκίνησαν σήμερα, Παρασκευή, οι τεχνικές συναντήσεις του τετραμελούς κλιμακίου της τρόικας με την ηγεσία του κυπριακού υπουργείου Οικονομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της τρόικας θα έχει επαφές με διάφορα τμήματα και διευθύνσεις του υπουργείου Οικονομικών, μεταξύ των οποίων το Τμήμα Προσωπικού και το Τμήμα Προϋπολογισμού. Στις συναντήσεις θα συζητηθεί η απόδοση των μέτρων της κυβέρνησης, οι μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν, αλλά και για το ποια άλλα μέτρα θα πρέπει να συζητηθούν.
Ξεκίνησαν σήμερα, Παρασκευή, οι τεχνικές συναντήσεις του τετραμελούς κλιμακίου της τρόικας με την ηγεσία του κυπριακού υπουργείου Οικονομικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της τρόικας θα έχει επαφές με διάφορα τμήματα και διευθύνσεις του υπουργείου Οικονομικών, μεταξύ των οποίων το Τμήμα Προσωπικού και το Τμήμα Προϋπολογισμού.
Στις συναντήσεις θα συζητηθεί η απόδοση των μέτρων της Κυβέρνησης, οι μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν, αλλά και για το ποια άλλα μέτρα θα πρέπει να συζητηθούν.
Στο μεταξύ, όπως μεταδίδουν τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων της Κυπριακή Κεντρικής Τράπεζας θα μεταβεί στο υπουργείο Οικονομικών αργότερα το μεσημέρι για να συμμετάσχει στις συζητήσεις.
Τέλος, ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου κ. Βάσος Σιαρλή θα συναντηθεί με τους επικεφαλής του κλιμακίου της τρόικας κατά τη διάρκεια γεύματος εργασίας που θα έχει μαζί τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χαλάνδρι: Το «ύποπτο» αντικείμενο στο ρωσικό προξενείο επρόκειτο για φαγητό
- Χαρίτσης: Ο Μητσοτάκης να μην επιτρέψει τη χρήση της Σούδας για τον πόλεμο – Να ενημερώσει άμεσα τη Βουλή
- H Vodafone συνδέεται με δορυφόρους για υπηρεσίες κινητής σε απομακρυσμένες περιοχές
- Τα μπόνους στο συμβόλαιο του Γιόβερ, για τα γκολ της Άρσεναλ από στατικές φάσεις
- Συγκαλείται το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στη Μέση Ανατολή
- Φρουροί της Επανάστασης: Θα χτυπήσουμε την Κύπρο με ένταση μέχρι να φύγουν οι Αμερικανοί από το νησί
