Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ανν Νικόλ Σμιθ

Ανν Νικόλ Σμιθ

Αφιερωμένο στο κορίτσι του Playboy, με αφορμή την τηλεοπτική ταινία «The Anna Nicole Smith Story», με πρωταγωνίστρια την Αγκνες Μπρούκνερ στον κεντρικό ρόλο του φωτομοντέλου και ηθοποιού που χάθηκε νωρίς στα 39 της χρόνια. Η Άννα Νικόλ Σμιθ ήταν φωτομοντέλο και ηθοποιός. Γεννημένη στο Τέξας και προικισμένη από τη φύση με πλούσια σωματικά προσόντα έγινε […]

Αφιερωμένο στο κορίτσι του Playboy, με αφορμή την τηλεοπτική ταινία «The Anna Nicole Smith Story», με πρωταγωνίστρια την Αγκνες Μπρούκνερ στον κεντρικό ρόλο του φωτομοντέλου και ηθοποιού που χάθηκε νωρίς στα 39 της χρόνια.
Η Άννα Νικόλ Σμιθ ήταν φωτομοντέλο και ηθοποιός. Γεννημένη στο Τέξας και προικισμένη από τη φύση με πλούσια σωματικά προσόντα έγινε παγκόσμια διάσημη, όταν την επέλεξαν να γίνει η playmate του περιοδικού Playboy το 1993. Ο πρώτος γάμος της ήταν με τον Μπίλι Σμιθ, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, τον Ντάνιελ Γουέιν Σμιθ, ο οποίος πέθανε το 2006 σε ηλικία 20 ετών, από καρδιά.


Η μεγάλη έκπληξη και η μεγάλη φήμη ήρθε όταν παντρεύτηκε τον κατά 60 έτη μεγαλύτερό της εκατομμυριούχο J. Howard Marshall Smith στις 27 Ιουνίου 1994, -εκείνος βρισκόταν στο κατώφλι των 90 ετών και εκείνη μόλις στα 26.
Η ίδια πέθανε σε ξενοδοχείο, το 2007, υπό μυστηριώδες ακόμα συνθήκες.


Έλαβε μέρος στις ταινίες «The Hudsucker Proxy» (1994), «Naked Gun», «the Limit» (1995), «Skyscraper» (1997), «Wasabi Tuna» (2003), «Miss Cast Away and the Island Girls» (2004), «Be Cool» (2005.
Από το 2002 έως το 2004 έπαιζε στο δικό της reality show, με τίτλο «The Anna Nicole Show».

Το πραγματικό της όνομα ήταν Βίκι Λιν Χόγκαν.
Ήταν η πιό ψηλή και η πιο βαριά playmate στα χρονικά του περιοδικού Playboy. Το 1997 το Σουηδικό συγκρότημα KKPA ηχογράφησε ένα τραγούδι με τίτλο «Anna Nicole Smith».

Η τηλεοπτική ταινία «The Anna Nicole Smith Story» θα καταγράψει την άνοδο της, τη μεγάλη φήμη που απέκτησε, τους δικαστικούς αγώνες για την κληρονομιά με τα παιδιά του πάμπλουτου συζύγου της και το τραγικό τέλος της από ναρκωτικά το 2007.


Η πρωταγωνίστρια για τον ρόλο της Βίκι Λιν Χόγκαν, στη βιογραφική τηλεταινία του κοριτσιού από την επαρχία, που έγινε γνωστό ως Αν Νικόλ Σμιθ, ύστερα από τη φωτογράφησή της στο «Playboy» θα είναι η Αγκνες Μπρούκνερ.

Sports in

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Σέσαρ Λουίς Μενότι (pic)

Στα 85 του χρόνια ο θρυλικός Σέσαρ Λουίς Μενότι άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την Αργεντινή και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024