Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του και ο πρόεδρος της Hellas Power
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή της υπόθεσης των εταιρειών παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος, ο Β.Μηλιώνης, πρόεδρος της Hellas Power. Είναι ο πέμπτος που παίρνει το δρόμο της φυλακής με τις κατηγορίες της λαθρεμπορίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης.
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή της υπόθεσης των εταιρειών παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος, ο Β.Μηλιώνης, πρόεδρος της Hellas Power.
Είναι ο πέμπτος που παίρνει το δρόμο της φυλακής με τις κατηγορίες της λαθρεμπορίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης.
Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορίες για τους υπευθύνους των εταιρειών Energa και Hellas Power, αφορούν στη μη καταβολή στις αρμόδιες κρατικές αρχές του ειδικού φόρου κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας αλλά και του τέλους ακίνητης περιουσίας και στην εξαγωγή των επίμαχων ποσών, που υπολογίζονται σε 200 εκατομμύρια ευρώ, σε αλλοδαπούς τραπεζικούς λογαριασμούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
