Με κέρδη έκλεισαν την Τρίτη οι αγορές στην Ευρώπη, κλειστή και πάλι η Νέα Υόρκη
Κέρδη αποκόμισαν την Τρίτη οι αγορές της Ευρώπης μετά από αρκετές ημέρες νευρικότητας και διακυμάνσεων. Κλειστή για δεύτερη ημέρα η Νέα Υόρκη λόγω του κυκλώνα «Σάντι», ωστόσο την Τετάρτη οι αγορές αναμένεται να ανοίξουν και πάλι.
Κέρδη αποκόμισαν την Τρίτη οι αγορές της Ευρώπης μετά από αρκετές ημέρες νευρικότητας και διακυμάνσεων.
Στο Λονδίνο ο FTSE ενισχύθηκε κατά 0,94% ως τις 5.795,10 μονάδες. Σημαντικά κέρδη αποκόμισε και ο DAX στη Φρανκφούρτη που έκλεισε στις 7.203,16 μονάδες με άνοδο 1,12%.
Κέρδη 1,46% είχε στο Παρίσι ο CAC κλείνοντας στις 3.408,89 μονάδες. Στις 6.601,42 μονάδες διαμορφώθηκε στη Ζυρίχη ο SMI με κέρδη 0,47%.
Κλειστή για δεύτερη ημέρα η Νέα Υόρκη λόγω του κυκλώνα «Σάντι», ωστόσο την Τετάρτη οι αγορές αναμένεται να ανοίξουν και πάλι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κανδύλας: «Το Κύπελλο στο χάντμπολ είναι αφιερωμένο στα θύματα της Θύρας 7» (vid)
- Βουτιά 67% για τη Melania: Το ρεκόρ, η προδοσία και το Super Bowl που «έφαγε» τη Μελάνια Τραμπ
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Ανοίγει η «βεντάλια» των ερευνών – Επεκτείνεται σε συγγενείς και πολιτικά πρόσωπα
- Ερώτηση στο ευρωκοινοβούλιο για τα πρόσωπα της δικογραφίας του ΟΠΕΚΕΠΕ που παραμένουν σε θέσεις ευθύνης
- The Expla-in Project: Τι γίνεται στο ΠΑΣΟΚ;
- Μαριάντα Πιερίδη για το bullying του γιου της: «Το δύσκολο είναι το να βάλεις το σχολείο να ασχοληθεί σοβαρά»

