Μετ’ εμποδίων οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των ισχυρών ανέμων
Σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση απόπλου για ορισμένες περιοχές, λόγω των ισχυρών ανέμων που φτάνουν κατά τόπους και τα 8 μποφόρ. Κλειστή παραμένει η γραμμή Αγία Μαρίνα-Στύρα, ενώ δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό και δεν πραγματοποιήθηκε το δρομολόγιο του πλοίου «Νήσος Χίος» για Χίο-Μυτιλήνη. Κλειστή η γραμμή Καβάλα-Πρίνου-Θάσου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη. Κανονικά τα δρομολόγια στη γραμμή Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα-Λευκίμη.
Σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση απόπλου για ορισμένες περιοχές, λόγω των ισχυρών ανέμων που φτάνουν κατά τόπους και τα 8 μποφόρ.
Κλειστή παραμένει η γραμμή Αγία Μαρίνα-Στύρα, ενώ δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τον Αργοσαρωνικό.
Το μεσημέρι δεν πραγματοποιήθηκε το δρομολόγιο του πλοίου «Νήσος Χίος» για Χίο-Μυτιλήνη λόγω θυελλωδών ανέμων στο βορειοανατολικό Αιγαίο, ενώ το βράδυ αναμένεται πιθανότατα να πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των πλοίων «Ελευθέριος Βενιζέλος» για Χανιά και «Κνωσός Παλάς» και «Superfast ΧΙΙ» για Ηράκλειο, που δεν πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή.
Επίσης κλειστή παραμένει και σήμερα, Δευτέρα, η γραμμή Καβάλα-Πρίνου-Θάσου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.
Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια στη γραμμή Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα-Λευκίμη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Την ίδρυση Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης ζητάει ο Δήμος Πάρου
- Το είδαμε και αυτό σε ελληνικό γήπεδο: Οπαδός της ΑΕΛ Novibet λιβανίζει από την εξέδρα (vid)
- Αλεξανδρούπολη: Από διαρροή υγραερίου γεννήτριας ρεύματος ο θάνατος του ζευγαριού
- Θεσσαλονίκη: Χημικά και πάλι κατά των αγροτών από την αστυνομία
- EE: Σύγκρουση για τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία – Η στάση του Βελγίου, πολιορκητικός κριός ο Μερτς
- ΓΣΕΕ: Τι ισχύει για τους εργαζόμενους σε συνθήκες κακοκαιρίας
