Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στα δικαστήρια ο Δώνης για δημοσίευμα που τον έθιξε επαγγελματικά

Στα δικαστήρια ο Δώνης για δημοσίευμα που τον έθιξε επαγγελματικά

Αγωγή και μήνυση κατά αθλητικής ιστοσελίδας για κατασκευασμένα δημοσιεύματα που θίγουν την επαγγελματική του καριέρα, κατέθεσε την Δευτέρα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δώνης, ενώ δημοσιοποίησε και μία γραπτή του δήλωση, όπου χρησιμοποιεί σκληρούς χαρακτηρισμούς για τους αρθρογράφους, λέγοντας ότι δεν έχουν σχέση με τον χώρο της δημοσιογραφίας.

Αγωγή και μήνυση κατά αθλητικής ιστοσελίδας για κατασκευασμένα δημοσιεύματα που θίγουν την επαγγελματική του καριέρα, κατέθεσε την Δευτέρα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δώνης, ενώ δημοσιοποίησε και μία γραπτή του δήλωση, όπου χρησιμοποιεί σκληρούς χαρακτηρισμούς για τους ανώνυμους αρθρογράφους, λέγοντας ότι δεν έχουν σχέση με τον χώρο της δημοσιογραφίας.

Με αφορμή αγωγή για συκοφαντικό δημοσίευμα ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δώνης, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Στα χρόνια που βρίσκομαι στους πάγκους των ελληνικών ομάδων, έχω δεχθεί αδιαμαρτύρητα κριτική, πολλές φορές όχι μόνο με αδικούσε, αλλά ξεπερνούσε κατά πολύ τα όρια της ευπρέπειας.

Για πρώτη φορά όμως αναγκάζομαι να προσφύγω στη δικαιοσύνη προκειμένου να προασπίσω την αξιοπρέπεια μου, που κάποιοι αναίσχυντοι θεώρησαν πως μπορούν προκλητικά και ανώνυμα (άρα άνανδρα) να θίξουν.

Άτομα που προφανώς κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, κατασκεύασαν επαγγελματικές εξαρτήσεις μου με μάνατζερ, που όχι μόνο δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, αλλά είναι προφανές ότι θίγουν τόσο την επαγγελματική μου επάρκεια, όσο και την ηθική ακεραιότητα.

Καταθέτω λοιπόν αγωγή και μήνυση στους εν λόγω «αλητήριους» που προφανώς δεν σχέση με την δημοσιογραφία, γι’ αυτό και κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους.

Ας γίνει κατανοητό ότι η λάσπη στον ανεμιστήρα δεν μπορεί να αποτελεί πρακτική για τους επαγγελματικά ανύπαρκτους… Έχει το κόστος της…».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024