Πλημμύρισε το προσκύνημα της Παναγίας στη Λούρδη λόγω των καταρρακτωδών βροχών
Εκατοντάδες προσκυνητές απομακρύνθηκαν από ξενοδοχεία της Λούρδης στη νότια Γαλλία, τα οποία πλημμύρισαν μετά τις καταρρακτώδεις βροχές των τελευταίων ημερών. Από τα νερά δεν γλίτωσε ούτε το καθολικό προσκύνημα της Παναγίας της Λούρδης, η σπηλιά του οποίου γέμισε με νερό μέχρι το 1,5 μέτρο.
Εκατοντάδες προσκυνητές απομακρύνθηκαν από ξενοδοχεία της Λούρδης στη νότια Γαλλία, τα οποία πλημμύρισαν μετά τις καταρρακτώδεις βροχές των τελευταίων ημερών.
Από τα νερά δεν γλίτωσε ούτε το καθολικό προσκύνημα της Παναγίας της Λούρδης, η σπηλιά του οποίου γέμισε με νερό μέχρι το 1,5 μέτρο.
Μετά την υπερχείλιση του κοντινού ποταμού, τα συνεργεία διάσωσης απομάκρυναν μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής 427 άτομα.
Οι επισκέψεις στο προσκύνημα, όπως ήταν φυσικό, έχουν ανασταλεί για μερικές ημέρες ενώ οι αρχές της πόλης υπολογίζουν το κόστος των ζημιών που έχουν προκληθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Ρόμπερτ Καραντάιν: Το επίσημο πόρισμα για τα αίτια του θανάτου του
- Έρευνα του Χάρβαρντ συνδέει τους θανάτους από καρκίνο με τη διαμονή κοντά σε πυρηνικές εγκαταστάσεις
- ΗΠΑ: Με αυτό το όπλο επιτέθηκαν στο Ιράν – Το χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά
- Ποια είναι τα δεδομένα για Φρανσίσκο – Τι συμβόλαιο θα ψάξει στην αγορά το καλοκαίρι
- Ιράν: Οι 3 διάδοχοι του Αλί Χαμενεΐ – Ποια είναι η μεταβατική διοίκηση
- Κολωνός: Αναπάντητα ερωτήματα για την έγκυο που βρέθηκε νεκρή – Προσήχθη ο σύντροφός της

