Σε εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες στην Κω για τον Μπεν Νίνταμ
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες Βρετανών και Ελλήνων αστυνομικών στην Κω, όπου εκφράζονται φόβοι ότι ο Μπεν Νίνταμ είναι θαμμένος σε περιοχή όπου εργαζόταν ο παππούς του πριν από 21 χρόνια. Για τις έρευνες, που θα διαρκέσουν μέχρι τις 26 Οκτωβρίου, επιστρατεύτηκαν ειδικός ανιχνευτής οστών και εκπαιδευμένα σκυλιά.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες Βρετανών και Ελλήνων αστυνομικών στην Κω, όπου εκφράζονται φόβοι ότι ο Μπεν Νίνταμ είναι θαμμένος σε περιοχή όπου εργαζόταν ο παππούς του πριν από 21 χρόνια.
Για τις έρευνες, που θα διαρκέσουν μέχρι τις 26 Οκτωβρίου, επιστρατεύτηκαν ειδικός ανιχνευτής οστών και εκπαιδευμένα σκυλιά.
Τους προηγούμενους 18 μήνες η βρετανική αστυνομία έλαβε όλο το υλικό από την Ελλάδα για να μπορέσει να συμβάλλει στις έρευνες, όπως αναφέρει Το Έθνος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου η αστυνομία ανέκτησε γενετικό υλικό του Μπεν από το νοσοκομείο Παίδων του Σέφιλντ και μελέτησε το φάκελο, προσδιορίζοντας που θα μπορούσε να βρίσκεται ο μικρός.
Οι Βρετανοί ειδικοί φαίνεται να κατέληξαν πως το πιθανότερο είναι το παιδί να βρίσκεται θαμμένο σε μία περιοχή 3-4 χιλιομέτρων στην Κω, κοντά στο σημείο που πριν από 21 χρόνια εργαζόταν ο παππούς του. Πρόκειται για τη θέση Ηρακλής στο Ψαλίδι της Κω, εκεί όπου είχε θεαθεί για τελευταία φορά ο Μπεν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κούβα: «Βάρβαρη πράξη επίθεσης» – Η πρώτη απάντηση στην απειλή των ΗΠΑ
- «Βροχή τα Βέλη»: Η παράσταση του Στράτου Τζώρτζογλου κάνει πρεμιέρα στο Calderone Art Space
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Έκρηξη στα Τρίκαλα: Ερευνούν τις άδειες του εργοστασίου Βιολάντα – Η διαρροή προπανίου και το αδήλωτο υπόγειο
- Η ελευθερία φέρνει την ευτυχία, αρκεί να έχεις τα «σωστά» λεφτά στην άκρη
- Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία: Σήμερα και αύριο το τελευταίο αντίο στους επτά οπαδούς του ΠΑΟΚ