Ήρθα για να βοηθήσω και να βοηθηθώ, είπε ο Νικοπολίδης
Ο Αντώνης Νικοπολίδης παρουσίασε το βιβλίο του «Ο αγώνας της ζωής μου», όμως αυτό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον ήταν η νέα σελίδα στην καριέρα του και η θέση βοηθού προπονητή που απέκτησε στον Ολυμπιακό.
Ο Αντώνης Νικοπολίδης παρουσίασε το βιβλίο του «Ο αγώνας της ζωής μου», όμως αυτό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον ήταν η νέα σελίδα στην καριέρα του και η θέση βοηθού προπονητή που απέκτησε στον Ολυμπιακό.
βοηθός του Λεονάρντο Ζαρντίμ παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε -τουλάχιστον επί του παρόντος- το κάλεσμα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
«Είμαι σε φάση που δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα. Οι δημοσιογράφοι ψάχνετε συνωμοσίες πίσω από κάποια πράγματα. Αυτή τη στιγμή έγινε κάτι απλό. Ο κ. Μαρινάκης αποφάσισε να ενισχυθεί το τεχνικό τιμ με έναν Έλληνα προπονητή που γνωρίζει καλά την ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα, ως ένα επιπλέον όπλο στα χέρια του Ζαρντίμ. Ο κ. Ζαρντίμ δεν είχε κανένα πρόβλημα στο να πάω στην ομάδα και έτσι αποφάσισα στο ξεκίνημα της νέας καριέρας μου να πάω στον Ολυμπιακό. Σίγουρα η χρονική στιγμή που έγινε αυτή η κίνηση με προβληματίζει. Θα ήταν καλύτερα να έχει γίνει το καλοκαίρι για να έχουμε περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε. Αλλά και τώρα θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω την ομάδα και να βοηθηθώ και εγώ μέσα από αυτήν» είπε αρχικά και συνέχισε:
«Αιφνιδιάστηκα διότι περίμενα να συμβεί κάτι με την εθνική Ελπίδων. Δεν προχώρησε όμως αυτό και ήρθε η πρόταση από τον κ. Μαρινάκη. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με μεγάλη πίεση και αυτό θα μου κάνει καλό. Θέλω να δουλέψω και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ».
Και κατέλεηξε: «Δεν νομίζω ότι πήρα ρίσκο. Στο ποδόσφαιρο διαλέγεις τα βήματά σου για το που θες να φτάσεις. Ανήκω στον Ολυμπιακό αλλά την κύρια ευθύνη την έχει ο κ. Ζαρντίμ που είναι και ο προπονητής της ομάδας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ στέλνουν 5.000 στρατιώτες στην Πολωνία – Οι αντιδράσεις του προέδρου και του υπουργού Άμυνας
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ καλεί σε αντίσταση, δηλώνει ότι δεν θα φύγει – «Το έγκλημά μας είναι ότι κερδίζουμε»
- Νέα διαδήλωση στην πρωτεύουσα της Βολιβίας εναντίον του προέδρου Πας
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ
- Περισσότεροι από 20 νεκροί στην Ονδούρα σε 24 ώρες – Το ένα περιστατικό αφορά αστυνομική επιχείρηση [βίντεο]
- Η Κούβα μέσω του ΥΠΕΞ Ροντρίγκεζ καταγγέλλει το «ψέμα» και την επιθετικότητα των ΗΠΑ

