Ένα πληκτρολόγιο για Windows 8, Android και iOS από την Logitech
Ένα ασύρματο πληκτρολόγιο που μπορεί να πραγματοποιήσει ζεύξη με έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά από PC, tablet ή smartphone με Windows 8, iOS ή Android με το πάτημα ενός πλήκτρου, θα κυκλοφορήσει σε Ευρώπη και ΗΠΑ από την Logitech. Το Logitech Bluetooth Illuminated Κ810 διαθέτει πλήκτρο Start που οδηγεί στην Start Screen των Windows 8 και πλήκτρο εναλλαγής εφαρμογών.
Ένα ασύρματο πληκτρολόγιο που μπορεί να πραγματοποιήσει ζεύξη με έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά από PC, tablet ή smartphone με Windows 8, iOS ή Android με το πάτημα ενός πλήκτρου, θα κυκλοφορήσει σε Ευρώπη και ΗΠΑ από την Logitech. Το Logitech Bluetooth Illuminated K810 διαθέτει πλήκτρο Start που οδηγεί στην Start Screen των Windows 8 και πλήκτρο για την άμεση εναλλαγή εφαρμογών.
Το πληκτρολόγιο είναι κατασκευασμένο από «βουρτσισμένο» αλουμίνιο και έχει πολύ λεπτό προφίλ, διαθέτει αυτορυθμιζόμενο φωτισμό στα πλήκτρα (με χαρακτήρες αποτυπωμένους με laser), αισθητήρα εγγύτητας για να φωτίζεται όταν τα χέρια του χρήστη το πλησιάζουν και αυτορυθμιζόμενη ένταση φωτισμού με βάση τον φωτισμό του χώρου στο περιβάλλον του.
Το K810 είναι επαναφορτιζόμενο μέσω USB, με κάθε φόρτιση να διαρκεί έως 10 ημέρες χρήσης (εξαρτάται βέβαια από την χρήση) και λυχνία που δηλώνει την στάθμη της μπαταρίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με καλώδιο ενώ φορτίζει από την θύρα USB.
H προτεινόμενη τιμή διάθεσης από τον κατασκευαστή είναι 100 περίπου ευρώ.
In.gr Τεχνολογία
- Ιράν: Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι κατέστρεψαν 16 σκάφη πόντισης ναρκών κοντά στα Στενά του Ορμούζ
- Lufthansa: Απεργία προκήρυξαν οι πιλότοι – Αναμένονται εκατοντάδες ακυρώσεις
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Μίνι αντιδραστήρες «βλέπει» και η Ελλάδα
- Ιράν: «Βαθιά λυπηρό ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ συνεχίζει να παραμένει σιωπηλό»
- Η «ουδέτερη» Ελβετία αύξησε σημαντικά τις εξαγωγές όπλων – Οι χώρες που πούλησε περισσότερο
- Μπαρτζώκας: «Είμαι ευγνώμων στους παίκτες και τους οπαδούς μας»
