Οι εξελίξεις για τον αγωγό TAP στο επίκεντρο συνάντησης στο ΥΠΕΚΑ
Οι εξελίξεις με τον αγωγό φυσικού αερίου TAP (Trans Adriatic Pipeline) βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε την Παρασκευή ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Μάκης Παπαγεωργίου, με τον Ελβετό ομόλογό του Βάλτερ Στάινμαν και τον πρέσβη της Ελβετίας Λορέντσο Άμπεργκ.
Οι εξελίξεις με τον αγωγό φυσικού αερίου TAP (Trans Adriatic Pipeline) βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε την Παρασκευή ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Μάκης Παπαγεωργίου, με τον Ελβετό ομόλογό του Βάλτερ Στάινμαν και τον πρέσβη της Ελβετίας Λορέντσο Άμπεργκ.
Στο πλαίσιο του Πρωτοκόλλου Συναντίληψης που έχει υπογραφεί μεταξύ Ελλάδας και Ελβετικής Ομοσπονδίας, συζητήθηκαν ενεργειακά θέματα κοινού ενδιαφέροντος, που άπτονται και των σχέσεων της Ελβετίας με την ΕΕ.
Ειδικότερα, εστίασαν στις εξελίξεις των σχεδιαζόμενων έργων για τη μεταφορά φυσικού αερίου προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Μεταξύ των έργων αυτών εντάσσεται και ο αγωγός Trans Adriatic Pipeline, στον οποίο μετέχει και ελβετική εταιρεία.
Οι επαφές των δυο πλευρών θα συνεχιστούν με στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας για την επίτευξη διεθνών συνεργασιών και την προσέλκυση στρατηγικών επενδύσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Απώλεια κιλών: Γιατί ο σκύλος σας χάνει μύες και πώς η διατροφή συμβάλλει στην υγεία του
- «Κρύβεται» ο Τζαβέλας από τον έλεγχο της Βουλής – Η επιστολή του – Παρουσία Ανδρουλάκη η συνεδρίαση
- Έμπολα: «Μας βασανίσει» – Φόβος στην ανατολική πλευρά της Δημοκρατίας του Κονγκό, εξαπλώνεται η επιδημία
- Αγκαλιές, δάκρυα και «τρελά» πανηγύρια μετά την ισοπαλία της Σίτι – Απίθανες στιγμές στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Προανάκριση για τις ανεξέλεγκτες ταφές ζώων – «Κανένας δεν έδινε σημασία πριν από δύο μήνες»
- Οσμή αερίου στα νότια προάστια: Αυτά είναι τα τρία σενάρια για την προέλευσή της



