Πλατανόφυλλα και στο «Βικελίδης» με 2-0 επί του Άρη
Ο Πλατανιάς Χανίων συνεχίζει την απίστευτη πορεία του στη Σούπερ Λιγκ την πρώτη χρονιά της παρουσίας του στα «μεγάλα σαλόνια» και φιγουράρει πλέον στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας! Οι «νεοφώτιστοι» Κρητικοί πήραν το «διπλό» μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κερδίζοντας με 2-0 τον Άρη χάρη στα γκολ των Κάλαιτζιτς (36'), Ουντότζι (66').
Ο Πλατανιάς Χανίων συνεχίζει την απίστευτη πορεία του στη Σούπερ Λιγκ την πρώτη χρονιά της παρουσίας του στα «μεγάλα σαλόνια» και φιγουράρει πλέον στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας! Οι «νεοφώτιστοι» Κρητικοί πήραν το «διπλό» μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κερδίζοντας με 2-0 τον Άρη χάρη στα γκολ των Κάλαιτζιτς (36′), Ουντότζι (66′).
Ο Αρης απείλησε άμεσα στο 17′ με τον Ασλανίδη που βρέθηκε σε θέση βολής μετά από εξαιρετική συνεργασία των συμπαικτών του, αλλά το τελείωμά του ήταν απογοητευτικό, καθώς έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Οσο περνούσε ο χρόνος, το άγχος δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα στους γηπεδούχους, τη στιγμή που οι Κρητικοί παίζοντας απελευθερωμένα κέρδιζαν περισσότερο έδαφος. Στο 28΄ ο Κάλαϊτζιτς προειδοποίησε με σουτ που έφυγε λίγο άουτ και λίγο αργότερα, στο 36′, ο ίδιος παίκτης άνοιξε το σκορ. Οι παίκτες του Αρη «χάρισαν» τη μπάλα στο κέντρο, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν μπροστά και ο Κάλαιτζιτς με διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής, «πάγωσε» το γήπεδο.
Αποφασισμένοι να ανατρέψουν την κατάσταση οι «κίτρινοι», βγήκαν στην επίθεση. Στο 55′ ο Καπετάνος και ο Αγκάνθο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σε διαδοχικές προσπάθειες, ενώ στο 61′ ο Σουνάς βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κηπουρό αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο κόσμος του Αρη είχε ξεσηκωθεί και την ώρα που «έσπρωχνε» την ομάδα στην ισοφάριση, έγινε το 0-2! Σε αντεπίθεση στο 66′ ο Ουντότζι βρέθηκε εντελώς αμαρκάριστος μέσα στη μικρή περιοχή και εύκολα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, σφραγίζοντας την σημαντικότερη -έως τώρα- νίκη στην ιστορία του Πλατανιά. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Αρη.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.