Το μπάσκετ αξίζει να έχει τηλεοπτική κάλυψη, λέει σε ανακοίνωση του ο ΠΣΑΚ
Ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει την ανησυχία του για τις εξελίξεις στην Α1 μπάσκετ των ανδρών, εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών. Σε αυτήν ο ΠΣΑΚ εκφράζει την ευχή να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στο θέμα της τηλεοπτικής κάλυψης του πρωταθλήματος, ενώ καταδικάζει την επίθεση σε βάρος του δημοσιογράφου Αντώνη Καλκαβούρα.
Ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει την ανησυχία του για τις εξελίξεις στην Α1 μπάσκετ των ανδρών, εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών. Σε αυτήν ο ΠΣΑΚ εκφράζει την ευχή να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στο θέμα της τηλεοπτικής κάλυψης του πρωταθλήματος, ενώ καταδικάζει την επίθεση σε βάρος του δημοσιογράφου Αντώνη Καλκαβούρα.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία τις εξελίξεις που αφορούν το Πρωτάθλημα της Α1. Το μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει πως αξίζει να έχει τηλεοπτική στέγη και ευχόμαστε να υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Τούτες τις κρίσιμες ώρες για το άθλημά μας, η ενότητα είναι πιο σημαντική από την κριτική, αυτό δε σημαίνει πως δεν έχουμε άποψη. Θα τοποθετηθούμε σύντομα. Παράλληλα, σύσσωμο το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση σε βάρος του αθλητικού συντάκτη Αντώνη Καλκαβούρα. Τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες πλήττουν ανεπανόρθωτα τον χώρο του αθλητισμού και του μπάσκετ».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Άστον Βίλα έκανε ξανά… πλάκα στην έδρα της, νίκησε με 4-0 την Μπολόνια και προκρίθηκε στους «4» του Europa League, συνεχίζοντας αήττητη στο «Villa Park», με εξαίρεση την επική εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός πριν δύο χρόνια.
Η συγκινητική ιστορία του 15χρονου επιθετικού της Ίντερ Φιλίπο Σεραντόνι – Από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, στην επιστροφή του στη δράση με τους «νερατζούρι».
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.