Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ώς τις 12 Οκτωβρίου στη σήραγγα Αρτεμισίου
Kλειστός για μια εβδομάδα, από σήμερα Δευτέρα ώς τις 12 Οκτωβρίου, θα παραμείνει ο κλάδος της σήραγγας Αρτεμισίου στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Τρίπολης στην κατεύθυνση προς Αθήνα, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού εντός της σήραγγας. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας έκαστη, από τον δεύτερο κλάδο της σήραγγας στην κατεύθυνση προς Τρίπολη.
Kλειστός για μια εβδομάδα θα παραμείνει ο κλάδος της σήραγγας Αρτεμισίου στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης στην κατεύθυνση προς Αθήνα, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού εντός της σήραγγας.
Συγκεκριμένα, από σήμερα Δευτέρα 8 Οκτωβρίου και έως και την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και ώρα 11:00, θα είναι κλειστός ο κλάδος της σήραγγας Αρτεμισίου προς Αθήνα και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας έκαστη, από τον δεύτερο κλάδο της σήραγγας στην κατεύθυνση προς Τρίπολη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ταξίδια: Οι 4+1 τάσεις που θα διαμορφώσουν το τοπίο του 2026
- Ερντογάν: Συναντήθηκε με τον ντε φάκτο ηγέτη του Σουδάν – Τι του υποσχέθηκε
- Λούβρο: Υπό πίεση μετά από μια καταστροφική χρονιά
- Ράσφορντ: «Όταν μεγάλωσα συνειδητοποίησα τι είχε περάσει η μητέρα μου»
- IRIS: Διπλασιάζεται το όριο μεταφοράς χρημάτων μεταξύ ιδιωτών
- Ο Λαμίν Γιαμάλ έπαιξε ποδόσφαιρο με νεαρούς θαυμαστές του στο Ντουμπάι (vid)
