
ΙΑΣΩ General : Εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού
Με αφορμή τον Οκτώβριο, Μήνα Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού, το ΙΑΣΩ General θέλοντας να διαδώσει το μήνυμα της πρόληψης, προσφέρει εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο του μαστού σε ειδική τιμή από τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012. Συγκεκριμένα, ο προληπτικός έλεγχος θα περιλαμβάνει κλινική εξέταση μαστών από χειρουργούς […]
Με αφορμή τον Οκτώβριο, Μήνα Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού, το ΙΑΣΩ General θέλοντας να διαδώσει το μήνυμα της πρόληψης, προσφέρει εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο του μαστού σε ειδική τιμή από τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012.
Συγκεκριμένα, ο προληπτικός έλεγχος θα περιλαμβάνει κλινική εξέταση μαστών από χειρουργούς μαστού, ψηφιακή μαστογραφία και υπερηχογράφημα μαστών και θα προσφέρεται συνολικά στην τιμή των 80 Ευρώ. Ο συγκεκριμένος τρόπος ελέγχου θεωρείται ο πιο ολοκληρωμένος για τις παθήσεις του μαστού και παρέχει τη μέγιστη διαγνωστική ακρίβεια.
Οι εξειδικευμένοι χειρουργοί της Κλινικής Μαστού του ΙΑΣΩ General, τα υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής ευκρίνειας και ελάχιστης ακτινοβολίας καθώς και οι έμπειροι Ακτινοδιαγνώστες στη διενέργεια και γνωμάτευση εξετάσεων μαστού του τμήματος Ιατρικών Απεικονίσεων εγγυώνται σωστή και αξιόπιστη διάγνωση.
Στην εποχή μας, ο καρκίνος του μαστού παρά τη μεγάλη συχνότητά του μπορεί να αντιμετωπιστεί, αρκεί να διαγνωστεί νωρίς. Η έγκαιρη διάγνωση είναι αποτέλεσμα της πρόληψης και εξαρτάται από την ενημέρωση και την υπευθυνότητα της κάθε γυναίκας.
Ο προληπτικός έλεγχος πρέπει να ξεκινάει από την ηλικία των 18 ετών με την μηνιαία αυτοεξέταση του στήθους, συνεχίζεται για γυναίκες άνω των 25 ετών με επιπλέον ετήσια ψηλάφηση από εξειδικευμένο Ιατρό ενώ για γυναίκες άνω των 40 ετών περιλαμβάνει περαιτέρω ετήσιο έλεγχο με μαστογραφία και υπερηχογράφημα μαστών. Οι γυναίκες υψηλού κινδύνου (ιστορικό καρκίνου μαστού σε συγγενείς α’ βαθμού, ατομικό ιστορικό κ.α.) θα πρέπει να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα παρακολούθησης σύμφωνα με τις οδηγίες του Ιατρού τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίβανος: Το Ισραήλ εξέδωσε εντολή εκκένωσης για την Τύρο – Σκοτώθηκε Λιβανέζος στρατιώτης
- Καύσωνας τον Μάιο στην Ευρώπη: το νέο πρόσωπο της κλιματικής κρίσης
- Ο Βινίσιους θέλει να συνεχίσει στην Ρεάλ, αλλά δεν… βιάζεται
- Συνελήφθη 25χρονος για διακίνηση ναρκωτικών – Έκρυβε 76 κιλά κάνναβης στο σπίτι του
- Τα ανθρωποειδή ρομπότ στην Κίνα αποκτούν αριθμό ταυτότητας για λόγους ασφάλειας
- Ολυμπιακός: Ήδη 7.000 ανανεώσαν τα διαρκείας τους για τη νέα σεζόν
- Θάνατος Μάθιου Πέρι: Ανατροπή και συγκάλυψη από τον βοηθό του – «Τον άφησε να πεθάνει» λένε οι αδελφές του
- Το ΔΕΗ 3×3 Street Basketball επιστρέφει για τέταρτη χρονιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 27.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442