Peugeot 2008: Προβάροντας το γύρο του κόσμου
Το νέο αστικού προσανατολισμού και συμπαγών διαστάσεων SUV της Peugeot συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης καθώς μπαίνει στην τελική ευθεία προς την ευρωπαϊκή αγορά όπου θα βρίσκεται από την επόμενη χρονιά.
Μετά την παρουσία του ως πρωτοτύπου στη διεθνή γαλλική έκθεση αυτοκινήτου, το Peugeot 2008, το νέο αστικού προσανατολισμού SUV επιταχύνει τις διαδικασίες εξέλιξής του με δεδομένο και ότι το χρονοδιάγραμμα της γαλλικής φίρμας επιβάλλει την παρουσία του στις γραμμές παραγωγής του εργοστασίου Mulhouse από την επόμενη χρονιά.
Το στίγμα του γαλλικού μοντέλου δίνει ο συνδυασμός των σχεδιαστικών επιρροών από αιχμηρά πρωτότυπα του πρόσφατου παρελθόντος της Peugeot όπως το HR1, με off-road χαρακτηριστικά τα οποία συνιστούν την μήκους 4,14 μ. και πλάτους 1,74 σιλουέτα του.
Όσον αφορά την γκάμα κινητήρων του 2008, η Peugeot έχει ανακοινώσει ότι στο νέο της μοντέλο θα κάνει πρεμιέρα ένας νέος υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 1,2 λίτρων με απόδοση 110 ίππους.
AUTOMEDIA
- Ουκρανία: Η ΕΕ διοχετεύει όλο και περισσότερη ενέργεια στη χώρα καθώς η Μόσχα πλήττει ενεργειακές υποδομές
- Δημήτρης Χορν: Η καταχνιά είναι βαριά και το αστέρι που οδηγεί δεν διακρίνεται
- «Κόβεται» από τη συνάντηση της Δευτέρας ο Ανεστίδης – «Θα κατέβω Αθήνα και θα δούμε» επιμένει ο ίδιος
- Η Επιστροφή του Βασιλιά: Ο Ρότζερ Φέντερερ έπαιξε ξανά τένις στην Rod Laver Arena (vids)
- Τα μίνι data center ίσως είναι το μέλλον της ΑΙ – Μια μέρα μπορεί να θερμαίνουν το σπίτι σας
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στο MEGA



