Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλεισμός ενός μηνός στον Δώνη και 42.000 στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Αποκλεισμός ενός μηνός στον Δώνη και 42.000 στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Με αποκλεισμό ενός μήνα τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα τον Γιώργο Δώνη, για το επεισόδιο που είχε με τον Τάσο Κάκο στον αγώνα ΠΑΟΚ-Αρης την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με συνολικό πρόστιμο 42.000 ευρώ, ως συνυπεύθυνη για τον Δώνη, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στο ντέρμπι με τον Αρη, αλλά και για το... περιβόητο «SEX και ΒΙΑ» που εμφανίστηκε στο μάτριξ του γηπέδου.

Με αποκλεισμό ενός μήνα τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα τον Γιώργο Δώνη, για το επεισόδιο που είχε με τον Τάσο Κάκο στον αγώνα ΠΑΟΚ-Αρης την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» ήταν παρών στην εκδίκαση της υπόθεσης, λέγοντας ότι δεν κινήθηκε εναντίον του διαιτητή και ότι, αντίθετα, αυτός δέχθηκε επίθεση από τον Κερκυραίο ρέφερι στη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια του γηπέδου. Παράλληλα, χαρακτήρισε τον Κάκο πολύ καλό διαιτητή, αλλά «κομπλεξικό» και υποστήριξε ότι έχει προηγούμενα μαζί του, που χρονολογούνται από τότε που ήταν προπονητής του Ατρομήτου και συγκεκριμένα από τον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ, το 2011.

Ο Δώνης, ο οποίος τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 12.500 ευρώ, θα δει από την εξέδρα το σαββατιάτικο ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο, καθώς και τους αγώνες με ΑΕΚ εντός (20/10) και με Κέρκυρα εκτός (27/10), εφόσον βέβαια παραμείνει η πρωτόδικη ποινή και στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, όπου αναμένεται να προσφύγει.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με συνολικό πρόστιμο 42.000 ευρώ, ως συνυπεύθυνη για τον Δώνη, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στο ντέρμπι με τον Αρη, αλλά και για το… περιβόητο «SEX και ΒΙΑ» που εμφανίστηκε στο μάτριξ του γηπέδου της Τούμπας αμέσως μετά την επίτευξη τέρματος από τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Στο μεταξύ, η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας επέβαλε πρόστιμο 2.300 ευρώ στις ΠΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (για τους αγώνες με Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα), 2.700 ευρώ στην ΠΑΕ Πανιώνιος (για τον αγώνα με την ΑΕΚ) και 2.200 ευρώ στην ΠΑΕ Ατρόμητος (για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024