Το ΥΠΟΙΚ θα ενημερώνεται για την πορεία των ποινικών φορολογικών υποθέσεων
Οι κατά τόπους εισαγγελίες της χώρας να ενημερώνουν το υπουργείο Οικονομικών για την πορεία των ποινικών φορολογικών υποθέσεων, αναφέρει σε έγγραφό του ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ν.Παντελής.
Οι κατά τόπους εισαγγελίες της χώρας να ενημερώνουν το υπουργείο Οικονομικών για την πορεία των ποινικών φορολογικών υποθέσεων, αναφέρει σε έγγραφό του ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ν.Παντελής.
Ειδικότερα, ο κ. Παντελής, κατόπιν σχετικού αιτήματος του υπουργείου Οικονομικών, σε έγγραφό του προς τους συναδέλφους του όλων των βαθμών, αλλά και προς τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς, Γρ.Πεπόνη και Σπ.Μουζακίτη, αναφέρει ότι πρέπει να ενημερώνουν την αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου Οικονομικών για την εξέλιξη των ποινικών φορολογικών-εισπρακτικών υποθέσεων, ώστε να υπάρχει πλήρη πληροφόρηση για την καταστολή των φορολογικών αδικημάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γαλλία: Συναγερμός για «εξαιρετικά σφοδρή» πυρκαγιά σε δάσος νοτιοανατολικά του Παρισιού
- Γιορτή σήμερα 13 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά εσωκομματικό δημοψήφισμα για στήριξη της ΕΛΑΣ και μη κάθοδο στις επόμενες εκλογές
- Τουρκία: Συνελήφθη ο ροκ σταρ Χαλούκ Λεβέντ
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ταϊλάνδη: Τουλάχιστον 27 νεκροί σε πυρκαγιά σε παμπ στην Μπανγκόκ – Συγκλονιστικές εικόνες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442