Αισιοδοξία Μαυροειδή για τον νέο Ολυμπιακό που «χτίζεται»
Ως την καλύτερη πρόβα τζενεράλε εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα, χαρακτήρισε ο Δημήτρης Μαυροειδής τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα στην Μόσχα για το «Γκομέλσκι Καπ». Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Ρωσία και ο έμπειρος φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» δήλωσε σίγουρος ότι η ομάδα του Πειραιά θα βρει σιγά – σιγά τον ρυθμό της.
Ως την καλύτερη πρόβα τζενεράλε εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα, χαρακτήρισε ο Δημήτρης Μαυροειδής τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα στην Μόσχα για το «Γκομέλσκι Καπ».
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Ρωσία και ο έμπειρος φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» δήλωσε σίγουρος ότι η ομάδα του Πειραιά θα βρει σιγά – σιγά τον ρυθμό της.
«Έχουμε δώσει πολλά και δυνατά φιλικά τις προηγούμενες ημέρες και τώρα πηγαίνουμε στη Μόσχα για ακόμη δύο σημαντικά ματς. Ο κόουτς έχει επιλέξει να δώσουμε φιλικά κόντρα σε ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκα ώστε να φανούν οι αδυναμίες μας και να μπορούμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτές», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μαυροειδή για να προσθέσει:
«Αυτό κάναμε και μετά τα παιχνίδια στη Γερμανία, αυτό θα κάνουμε και όταν επιστρέψουμε από τη Μόσχα. Τα επίσημα ματς αρχίζουν σε λίγες ημέρες και αυτά τα δύο φιλικά στη Ρωσία μπορούν να χαρακτηριστούν και ως πρόβα τζενεράλε. Αυτό που θέλουμε είναι να δείξουμε βελτίωση στην άμυνα και να βγάλουμε στο παρκέ όσα δουλέψαμε τις προηγούμενες ημέρες».
Στη συνέχεια, τόνισε «Σίγουρα υπάρχει κούραση αφού ακόμη είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, αλλά κουραζόμαστε τώρα και τα πόδια είναι βαριά, ώστε κατά τη διάρκεια της σεζόν να είμαστε έτοιμοι όταν θα πρέπει».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυτός είναι ο νέος κανονισμός VAR που εξηγεί την αποβολή του Εμπολό στο Αργεντινή – Ελβετία (vids)
- Πιέζει για Καρέτσα η Ντόρτμουντ: «Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά…»
- Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μανού, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ
- To Λας Βέγκας πλησιάζει στο NBA: Επενδυτικό σχέδιο 8 δισ. δολαρίων για τη νέα ομάδα
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Οι ιστορικές τιτανομαχίες της τετράδας – Όλα τα highlights και το πρόγραμμα ως τον τελικό
- Αργεντινή – Ελβετία 3-1 (παρ.): Υποφέρει γιατί η καρδιά της πρωταθλήτριας… αντέχει!
- Η ισοφάριση της Ελβετίας και το… σπάνιο σφύριγμα για την αποβολή του Εμπολό (vids)
- Πρώτη φάση και 1-0 η Αργεντινή με τον ΜακΆλιστερ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442