Πρόβλημα και με τον Ράφικ Τζιμπούρ στον Ολυμπιακό
Πρόβλημα με τον Ράφικ Τζιμπούρ προέκυψε στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης, με τον επιθετικό του Ολυμπιακού να αποχωρεί από την προπόνηση. Ο Αλγερινός στράικερ ένιωσε ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο αριστερά κατά τη διάρκεια του προγράμματος και η κατάστασή του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή (28/9), αν και το πρόβλημα δεν φαίνεται να είναι σοβαρό.
Πρόβλημα με τον Ράφικ Τζιμπούρ προέκυψε στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης, με τον επιθετικό του Ολυμπιακού να αποχωρεί από την προπόνηση.
Ο Αλγερινός στράικερ ένιωσε ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο αριστερά κατά τη διάρκεια του προγράμματος και η κατάστασή του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή (28/9), αν και το πρόβλημα δεν φαίνεται να είναι σοβαρό.
Υπενθυμίζεται ότι Τοροσίδης και Αμπντούν που είναι ήδη νοκ-άουτ, ενώ οι Φέισα και Φετφατζίδης ένιωσαν ενοχλήσεις στην πρωινή προπόνηση.
Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:
«Μετά την πρωινή προπόνηση, την Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρέθηκαν και το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και γυμνάστηκαν.
Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν αρκετά στο κομμάτι της τεχνικής, κάνοντας παράλληλα και ζέσταμα, στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης. Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, αμυντικογενείς και επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές και δούλεψαν πολύ στο κομμάτι της τακτικής και της σωστής λειτουργίας. Τόσο σε επίπεδο άμυνας όσο και σε επίπεδο επίθεσης. Οι πρώτοι “καθάριζαν” τις φάσεις με σωστά μαρκαρίσματα και οι δεύτεροι, στο άλλο μισό του γηπέδου, έκαναν τελειώματα, αφού πρώτα ανέπτυσσαν το παιχνίδι τους.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν αρκετή ώρα με τους αμυντικούς της ομάδας μας, δίνοντας διαρκώς οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις που βάζει ο αντίπαλος μέσα σε ένα παιχνίδι. Δούλεψε πολύ μαζί τους επάνω στο κομμάτι της άμυνας.
Αμέσως μετά, οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν δίτερμα, δουλεύοντας όλοι μαζί στην τακτική τους. Στόχος ήταν η σωστή κυκλοφορία και η κατοχή από τους επιτιθέμενους και το καλό πρέσινγκ από τους αμυνόμενους.
Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Ραφίκ Τζεμπούρ ένιωσε ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο αριστερά και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή, αν και το πρόβλημα δεν φαίνεται να είναι σοβαρό.
Ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Τζαμέλ Αμπντούν συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, κάνοντας θεραπεία. Ο Λιούμπομιρ Φέισα έκανε επίσης θεραπεία αερόβιο πρόγραμμα, ενώ θεραπεία συνέχισε και ο Γιάννης Φετφατζίδης.
Αύριο το πρωί οι ερυθρόλευκοι θα γυμναστούν στις 10:30».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης, πράξη 5η: Oι «ερυθρόλευκοι» μπροστά σε μια ακόμη ιστορική πρόκληση (vids, pics)
- Τελικός Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης: Οι οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ για τη μετακίνηση των φιλάιθλων
- Euroleague: Πάνοπλος ο Ολυμπιακός στο ραντεβού με την κούπα μέσα στο κατακόκκινο ΟΑΚΑ!
- Μπαίνει σε καραντίνα η Εθνική του Κονγκό λόγω ‘Εμπολα
- Κριστιάνο, ο «Μίδας» του παγκόσμιου αθλητισμού
- Primera Division: Υποβιβασμός για Τζιρόνα και Μαγιόρκα – Στο Conference League η Χετάφε
- Παπανικολάου: «Εστιάζουμε στο πώς θα είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει και όχι οι άλλοι»
- Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη 3-0: Ιστορικό χατ-τρικ του Κέιν και νταμπλ! (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 24.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-giancarlo-ruedas-575430257-16944052-315x220.jpg)



![Χρυσές λίρες: Ποιες χρονιές πουλήθηκαν οι περισσότερες [πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/07/ot_lires25-300x300.png)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442