Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς την Τετάρτη της πανελλαδικής απεργίας
Με στάσεις εργασίας θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου. Εξαίρεση αποτελούν τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός, τα οποία θα μείνουν ακινητοποιημένα όλο το 24ωρο. Σημειώνεται ότι με εντολή της αστυνομίας, οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» θα παραμείνουν κλειστοί κατά τη διάρκεια των απεργιακών συγκεντρώσεων. Διαβάστε αναλυτικά.
Με στάσεις εργασίας θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου.
Σημειώνεται ότι με εντολή της αστυνομίας, οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» θα παραμείνουν κλειστοί κατά τη διάρκεια των απεργιακών συγκεντρώσεων.
Αναλυτικά:
- Τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός θα μείνουν ακινητοποιημένα όλο το 24ωρο.
- Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ και τα τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ
- Το Μετρό (γραμμές 2,3) θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Το Μετρό (γραμμή 3) θα έχει τερματικό σταθμό την Δουκ. Πλακεντίας και δεν θα εξυπηρετεί το αεροδρόμιο
- Ο Ηλεκτρικός (ΗΣΑΠ, γραμμή 1) θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ
- Το Τραμ θα λειτουργεί από τις 6 το πρωί έως τις 12 το βράδυ
Στη Θεσσαλονίκη ο ΟΑΣΘ ανακοίνωσε ότι τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Δεμένα θα παραμείνουν και τα πλοία στα λιμάνια, καθώς απεργούν οι ναυτεργάτες, ενώ καθυστερήσεις και ματαιώσεις πτήσεων θα προκαλέσει η στάση εργασίας από τις 10:00 ώς τις 13:00 των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μερτς: Προτείνει να δοθεί στην Ουκρανία καθεστώς «συνδεδεμένου μέλους» με την ΕΕ πριν από την πλήρη ένταξή της
- Απίστευτo: Ο Νεϊμάρ κλήθηκε στο Μουντιάλ και τραυματίστηκε!
- Ρόδος: Τι είπε στην απολογία του ο 44χρονος για το τροχαίο με τις δύο νεκρές
- Ποιοι σκύλοι επιτίθενται τελικά στους ανθρώπους; – Τι δείχνουν τα στοιχεία
- Eurogroup: Το «αγκάθι» του στεγαστικού στο επίκεντρο – Τα μοντέλα που θα συζητηθούν
- Ο Αταμάν συνδέεται με την Μπαρτσελόνα
- Χαλκίδα: Ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού λόγω ακύρωσης δρομολογίων – Ανακοίνωση της Hellenic Train
- Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποκαλύπτει τι θα κάνει την επομένη της λήξης του «The Late Show»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442