Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Dacia

Dacia

Έχουν περάσει ήδη οκτώ χρόνια από τότε που η Renault εξαγόρασε τη Dacia για να έχει την δική Entry Level εταιρεία, αλλά και να καλύψει ένα συγκεκριμένο κομμάτι της αγοράς. Το πρώτο μοντέλο της, ήταν το Logan το οποίο πλέον περνά στη δεύτερη γενιά του. Το σχήμα του νέου Logan δείχνει πιο όμορφο και δυναμικό. […]

Έχουν περάσει ήδη οκτώ χρόνια από τότε που η Renault εξαγόρασε τη Dacia για να έχει την δική Entry Level εταιρεία, αλλά και να καλύψει ένα συγκεκριμένο κομμάτι της αγοράς. Το πρώτο μοντέλο της, ήταν το Logan το οποίο πλέον περνά στη δεύτερη γενιά του.

Το σχήμα του νέου Logan δείχνει πιο όμορφο και δυναμικό. Αντίστοιχα και το εσωτερικό του είναι αναβαθμισμένο, τόσο αισθητικά, όσο και τεχνολογικά. Χαρακτηριστική λεπτομέρεια η προσθήκη μίας έγχρωμης οθόνης στο κέντρο του ταμπλό, από την οποία ο οδηγός θα μπορεί να χειρίζεται το ηχοσύστημα και άλλες λειτουργίες του αυτοκινήτου.

Πέρα από το Logan, εξίσου σημαντική είναι και η κυκλοφορία του καινούριου Sandero. Το νέο μοντέλο βασίζεται σε μία ελαφρά μικρότερη εκδοχή του πατώματος που χρησιμοποιεί το Logan. Τα δύο μοντέλα θα μοιράζονται τα ίδια μηχανικά μέρη (τρικύλινδρο μοτέρ 900 κ.εκ απόδοσης 90 ίππων, τετρακύλινδρο 1.600 κ.εκ. 105 ίππων βενζίνης και τον κινητήρα Diesel 1.500 κ.εκ. των 110 ίππων).

Αργότερα, θα ακολουθήσει και η έκδοση Sandero Stepway, με εμφάνιση εκτός δρόμου, ενισχύσεις στους προφυλακτήρες, ράγες οροφής και υπερυψωμένη ανάρτηση.

Γ.Σ.

auto.in.gr

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024