Στον Πειραιά επέστρεψε λόγω βλάβης το επιβατηγό «ΕΛΛΗ-Τ»
Μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή, παρουσίασε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «ΕΛΛΗ-Τ», στο οποίο επιβαίνουν 322 επιβάτες και είχε προορισμό το Ρέθυμνο. Το πλοίο, που επέστρεψε στον Πειραιά, είχε αναχωρήσει στις 9 το πρωί και, ενώ βρισκόταν εν πλω, ο καπετάνιος ενημέρωσε για τη βλάβη. Αλλάγές δρομολογίων λόγω της κατάστασης.
Μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή, παρουσίασε την Κυριακή το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «ΕΛΛΗ-Τ», στο οποίο επιβαίνουν 322 επιβάτες με προορισμό το Ρέθυμνο.
Το πλοίο, που επέστρεψε στον Πειραιά, είχε αναχωρήσει στις 9 το πρωί και, ενώ βρισκόταν εν πλω, ο καπετάνιος ενημέρωσε για τη βλάβη.
Στη συνέχεια επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά και αποβίβασε με ασφάλεια τους επιβάτες.
Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά απαγορεύθηκε ο απόπλους του μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομισθεί βεβαιωτικό διατήρησης αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.
Οι επιβάτες θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.
Αποτέλεσμα της κατάστασης είναι η ακύρωση δρομολογίων που σύμφωνα με την εταιρεία CRETAN LINES προς το παρόν, είναι τα εξής:
- Αναχώρηση από Ρέθυμνο, Κυριακή, 23-9-2012 στις 21:00
- Αναχώρηση από Πειραιά την Δευτέρα 24-9-2012 στις 21:00
- Αναχώρηση από Ρέθυμνο την Τρίτη 25-9-2012 στις 21:00.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σελήνη: Ποιος θα πρωτοπάρει τον πλούτο της;
- Ο Τζίμι Κίμελ τρολάρει τον Τραμπ για το Ιράν: Ήθελε και το Νόμπελ Ειρήνης
- Τροχαία: Πάνω από 1.000 παραβάσεις για μη χρήση κράνους
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: Με 10 οι «Μπλαουγκράνα», προβάδισμα οι Ροχιμπλάνκος! (vids)
- Champions League: Στο 11′ άνοιξε το σκορ η Παρί κόντρα στη Λίβερπουλ (vid)
- Το FBI προειδοποιεί: Βάλτε στοπ στις εφαρμογές που παρακολουθούν το iPhone ή το Android σας


