
Διάθεση των Toshiba Document Systems από τη CPI AE
Η CPΙ ανέλαβε τη διάθεση των Document Systems της Toshiba καθώς και την πλήρη τεχνική υποστήριξη των ήδη εγκατεστημένων μηχανών για την ελληνική αγορά. Στόχος της εταιρείας είναι να διευρύνει τις διαθέσιμες λύσεις της στον τομέα της εκτύπωσης.
Η CPΙ ανέλαβε τη διάθεση των Document Systems της Toshiba καθώς και την πλήρη τεχνική υποστήριξη των ήδη εγκατεστημένων μηχανών για την ελληνική αγορά. Στόχος της εταιρείας είναι να διευρύνει τις διαθέσιμες λύσεις της στον τομέα της εκτύπωσης.
Με την προσθήκη των MFP της Toshiba στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της CPI υπάρχουν πλέον προϊόντα και λύσεις από τρεις κατασκευαστές στον τομέα της εκτύπωσης την ΟΚΙ, την Sharp και την Toshiba.
Σημαντική αναμένεται να είναι η δυναμική που θα προσθέσουν τα προϊόντα της Toshiba στις υπηρεσίες Managed Print Services τις οποίες παρέχει η CPI από το 2007.
Τα Document Systems της Toshiba καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των απαιτήσεων για τη διαχείριση και την παραγωγή εγγράφων καθώς η διαθέσιμη γκάμα περιλαμβάνει λύσεις που ανταποκρίνονται τόσο στη μικρή και μεσαία επιχείρηση όσο και σε μεγάλους οργανισμούς είτε αυτές αφορούν σε έγχρωμη είτε σε μονόχρωμη εκτύπωση.
Τα Toshiba Document Systems διατίθενται από τη CPI σε συνεργασία με το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών σε πανελλαδικό επίπεδο.
In.gr Τεχνολογία
- Μασκισμός: Πώς ο Έλον Μασκ αναδιαμορφώνει τον κόσμο
- Αταμάν για τη «διαβολοβδομάδα» στην Ισπανία: «Για εμάς είναι σαν ένα Final Four…»
- Διάχυση ευθυνών από Μητσοτάκη για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – Ελληνική παθογένεια «βαπτίζει» το ρουσφέτι της κυβέρνησης – Τι είπε για την ασυλία βουλευτών
- Τα σενάρια, οι επαφές και τα κλεισμένα deals που έρχονται στη Euroleague
- Μαρούσι: Συνελήφθη ο σύζυγος της 27χρονης που έπεσε δύο φορές στο κενό από το διαμέρισμά της
- Με την πλάτη στον τοίχο λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ η κυβέρνηση – Βαρύ το κλίμα στο «γαλάζιο» στρατόπεδο, φουντώνει η εκλογολογία

