Τρίτο στεφάνι για την τραγουδίστρια Άννι Λένοξ
Η τραγουδίστρια Άννι Λένοξ, μέλος του συγκροτήματος Eurythmics που τώρα πια δεν υπάρχει, παντρεύτηκε για τρίτη φορά το Σάββατο στο Λονδίνο, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπός της.
Η τραγουδίστρια Άννι Λένοξ, μέλος του συγκροτήματος Eurythmics που τώρα πια δεν υπάρχει, παντρεύτηκε για τρίτη φορά το Σάββατο στο Λονδίνο, όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπός της.
Η 57χρονη τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον Αμερικανό γυναικολόγο Μιτς Μπέσερ σε τελετή που έγινε σε κλειστό κύκλο, παρουσία λίγων φίλων και μελών της οικογένειάς της. Ο γάμος έγινε πάνω σε ένα πλοιάριο στον Τάμεση και μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Κόλιν Φερθ και η ηθοποιός Ρούμπι Γουόξ.
Η Λένοξ είχε παντρευτεί το 1984 με τον Γερμανό Ράντα Ράμαν, τον οποίο εγκατέλειψε ένα χρόνο αργότερα. Στη συνέχεια απέκτησε δύο κόρες με τον δεύτερο σύζυγό της, τον Ισραηλινό κινηματογραφικό παραγωγό Ούρι Φρούχτμαν. Το ζεύγος χώρισε το 2000, μετά 12 χρόνια έγγαμου βίου.
Η Βρετανίδα τραγουδίστρια, που έγινε διάσημη τόσο για το ανδρόγυνο στυλ της όσο και την ιδιαίτερη φωνή της, έχει πουλήσει περίπου 80 εκατομμύρια δίσκους κατά τη διάρκεια της καριέρας της.
Έχει στο ενεργητικό της πολλές μεγαλύτερες επιτυχίες, όπως τα τραγούδια Sweet dreams (Are made of this) και The Miracle of Love που ερμήνευσε μαζί με τον Ντέιβ Στιούαρτ. Η συνεργασία τους έληξε το 1991 και έκτοτε η Λένοξ ακολούθησε σόλο καριέρα.
Φέτος το καλοκαίρι τραγούδησε στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και στη συναυλία που δόθηκε στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για το ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μυτιλήνη: Μεγάλη συμμετοχή στο παλλεσβιακό συλλαλητήριο – Ζητούν άμεσες λύσεις οι κτηνοτρόφοι
- Έρχεται το πρώτο Σούπερ Καπ στη Euroleague – Το φορμάτ και οι πρώτες ομάδες που θα συμμετάσχουν
- Σακελλαρίδης: Επικίνδυνος ο Μητσοτάκης – Δεν δίστασε να εργαλειοποιήσει την περιπέτεια υγείας Μυλωνάκη
- Τσουκαλάς: «Θεσμικό κατάντημα για τη χώρα είναι ότι παραμένει υπουργός ο κ. Γεωργιάδης»
- Φάμελλος: Κύριε Μητσοτάκη, είστε ένας εκβιαζόμενος και διαπλεκόμενος πρωθυπουργός – Για αυτό πρέπει να φύγετε
- Μεταξουργείο: Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε 40χρονος με τραύμα στο πόδι, έπειτα από επίθεση με μαχαίρι




