Τουλάχιστον 500 Κούρδοι αντάρτες έχουν εξουδετερωθεί τον τελευταίο μήνα, λέει ο Ερντογάν
Απολογισμό των επιχειρήσεων των Ένοπλων Δυνάμεων κατά των Κούρδων ανταρτών έκανε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, κάνοντας λόγο για τουλάχιστον 500 νεκρούς τον τελευταίο μήνα. «Μόνο τις τελευταίες 10 ημέρες, 123 τρομοκράτες εξουδετερώθηκαν στην επαρχία Χακάρι, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ και το Ιράν» διευκρίνισε ο Ερντογάν στη διάρκεια τηλεοπτικής εμφάνισης.
Απολογισμό των επιχειρήσεων των Ένοπλων Δυνάμεων κατά των Κούρδων ανταρτών έκανε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, κάνοντας λόγο για τουλάχιστον 500 νεκρούς τον τελευταίο μήνα.
«Μόνο τις 10 τελευταίες ημέρες, 123 τρομοκράτες εξουδετερώθηκαν στην επαρχία Χακάρι, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ και το Ιράν» διευκρίνισε ο Ερντογάν στη διάρκεια τηλεοπτικής εμφάνισης.
Οι δηλώσεις του Ερντογάν έγιναν την επομένη του θανάτου οκτώ στρατιωτών από έκρηξη νάρκης που είχε τοποθετηθεί, σύμφωνα με τις τοπικές πηγές ασφαλείας, από το PKK κοντά στην τοποθεσία Καρλιόβα, στη νοτιοανατολική επαρχία Μπινγκόλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συρία: Απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη Σαντάντι, μετά την απόδραση μελών του Ισλαμικού Κράτους
- Μαρόκο: Βασιλική υποδοχή για τα «λιοντάρια του Άτλαντα»
- Ελλάδα – Ιταλία 15-13: Σπουδαία νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά για την γαλανόλευκη!
- Ισπανία: Ανέβηκε στους 40 ο αριθμός των νεκρών – Τριήμερο πένθος μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα
- Η Ελλάδα στους 5 πιο ελκυστικούς προορισμούς για τους Δυτικοευρωπαίους
- Γροιλανδία: Το σπάνιο ντοκουμέντο από το 1916 που διαψεύδει τον Τραμπ

