Μήτρογλου ή Κλάους το ερωτηματικό του Σάντος για τη Λιθουανία
Ο Φερνάντο Σάντος θέλησε να... ανακατέψει την τράπουλα στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής την Δευτέρα (10/9), μία ημέρα πριν από τον δεύτερο αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Λιθουανία στο Καραϊσκάκη (21:45, Mega), όμως, όλα δείχνουν ότι μόνο μία θέση είναι «ανοιχτή». Στο «οικογενειακό διπλό» που έγινε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός έδειξε ότι δύσκολα θα αλλάξει το σύστημα, αλλά υπάρχουν ερωτηματικά ως προς τον παρτενέρ του Φάνη Γκέκα στην επίθεση. Πυρετό ο Μαυρίας που έμεινε στο ξενοδοχείο.
Ο Φερνάντο Σάντος θέλησε να… ανακατέψει την τράπουλα στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής την Δευτέρα (10/9), μία ημέρα πριν από τον δεύτερο αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Λιθουανία στο Καραϊσκάκη (21:45, Mega), όμως, όλα δείχνουν ότι μόνο μία θέση είναι «ανοιχτή». Στο «οικογενειακό διπλό» που έγινε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός έδειξε ότι δύσκολα θα αλλάξει το σύστημα, αλλά υπάρχουν ερωτηματικά ως προς τον παρτενέρ του Φάνη Γκέκα στην επίθεση.
Τη θέση διεκδικούν ο Μήτρογλου, ο οποίος είχε ξεκινήσει στη Ρίγα και ο Αθανασιάδης. Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στο διπλό και φαίνεται πως «κολλάει» στο 4-4-2 δίπλα στον Γκέκα.
Οι υπόλοιποι 10 θεωρούνται σχετικά σίγουροι και πρόκειται για τους Καρνέζη, Τοροσίδη, Σπυρόπουλο, Κυριάκο Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλο, Τζιόλη, Κατσουράνη, Μανιάτη, Φορτούνη και Γκέκα.
Στο μεταξύ, χωρίς τον Χάρη Μαυρία έγινε η προπόνηση της Εθνικής, αφού ο άσος του Παναθηναϊκού ανέβασε πυρετό και δεν ήταν σε θέση να γυμναστεί, με αποτέλεσμα να μείνει στο ξενοδοχείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Δικαιοσύνη για τα Τέμπη»: Πανό από συγγενείς και πολίτες έξω από το δικαστήριο
- Έπσταϊν: Ακόμη μια γυναίκα υποστηρίζει ότι συνέχιζε τους βιασμούς ενώ εξέτιε την ποινή του
- Έφτασε στο Μεξικό ο Πινέδα: «Ο Αλμέιδα ξέρει πόσο τον εκτιμώ, ήρθα στη Μοντερέι για να δουλέψω σκληρά» (vid)
- Aγορά εργασίας: Αύξηση ανεργίας με ταυτόχρονη αύξηση της απασχόλησης και της συμμετοχής
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της ιατρικής (Μέρος Ι’)
- Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος: Θερμικές κάμερες κατέγραψαν 75°C σε ταράτσες της Αθήνας




