Λίγες ώρες πριν την εκκίνηση του Grand Prix στη Monza για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Fοrmula 1 ένας πρώην οδηγός της, ο Robert Kubica, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.Ο 28χρονος θα αγωνιστεί με ένα Subaru Impreza WRC στο Ronde Gomitolo di Lana Rally, στην Ιταλία.
Σας θυμίζουμε ότι ο R. Kubica είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά τον Φεβρουάριο του 2011 στο Ronde di Andorra Rally όπου παραλίγο να χάσει το χέρι του.
Σε περίπτωση, που ο Πολωνός δεν είναι έτοιμος για αυτόν το αγώνα ο προετοιμαστής του αυτοκινήτου θα δώσει μία ακόμη ευκαιρία στον R. Kubica για το Rally San Martino di Castorzza στις 15 – 16 Σεπτεμβρίου.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.