Άνοιξε τα μάτια της η 15χρονη που κακοποιήθηκε τον Ιούλιο στην Πάρο
Σημάδια βελτίωσης φαίνεται πως παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας της 15χρονης κοπέλας που κακοποιήθηκε στην Πάρο από τον 21χρονο Πακιστανό πριν από περίπου ενάμιση μήνα. Όπως είπε η μητέρα της, η κοπέλα άνοιξε τα μάτια της για πρώτη φορά πριν από μερικές ημέρες και οι γιατροί αρχίζουν να είναι όλο και πιο αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της.
Σημάδια βελτίωσης φαίνεται πως παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας της 15χρονης κοπέλας που κακοποιήθηκε στην Πάρο από τον 21χρονο Πακιστανό πριν από περίπου ενάμιση μήνα.
Η μητέρα της 15χρονης, μιλώντας στην Realnews, είπε ότι η κόρη της άνοιξε τα μάτια της για πρώτη φορά πριν από μερικές ημέρες και ότι οι γιατροί αρχίζουν να είναι όλο και πιο αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της.
Ωστόσο η κατάστασή της νεαρής κοπέλας παραμένει ακόμη σοβαρή και σύμφωνα με τους γιατρούς θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να αναρρώσει.
Η κοπέλα βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι, σε κωματώδη κατάσταση και ημίγυμνη ανάμεσα σε βράχια στην παραλία Χρυσή Ακτή.
Βρισκόταν στην Πάρο για διακοπές με την μητέρα της και την αδελφή της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άγιοι Ανάργυροι: Τι λέει η μητέρα των τριών παιδιών που ζούσαν σε άθλιες συνθήκες
- Serie A: Ήττα-σοκ της Γιουβέντους, πήρε το ντέρμπι της πρωτεύουσας και βλέπει… αστέρια η Ρόμα
- Χάος για το νέο Swatch – Ουρές και δακρυγόνα, έκλεισαν καταστήματα σε όλον τον κόσμο
- Ο Τζον Λένον είχε μιλήσει για τον θάνατο στην τελευταία του συνέντευξη, λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί
- Νετανιάχου: Κρατάμε ανοιχτά τα μάτια μας όσον αφορά το Ιράν – Θα μιλήσω σήμερα με τον Τραμπ
- Ντουμπάι: Κοινή αστυνομική επιχείρηση Κίνας – ΗΠΑ – ΗΑΕ με 276 συλλήψεις για απάτη με κρυπτονομίσματα
- Ένα δισ. δολάρια για την ασφάλεια της αίθουσας χορού του Τραμπ; – «Αυτή η υπόθεση βρωμάει από μακριά»
- LIVE: Μύκονος Betsson – Παναθηναϊκός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 17.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-minhmeme-774886792-19201370-315x220.jpg)































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [17.05 – 23.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/POSTER-copy-22-315x220.jpg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442