Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Για αμυντική συνεργασία και ενέργεια συζήτησαν Π.Παναγιωτόπουλος - Μπ.Νετανιάχου

Για αμυντική συνεργασία και ενέργεια συζήτησαν Π.Παναγιωτόπουλος – Μπ.Νετανιάχου

Η αμυντική συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ, θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος, αλλά και το θέμα των υδρογονανθράκων, τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση του υπουργού Άμυνας, Πάνου Παναγιωτόπουλου, με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, στην Ιερουσαλήμ. Για «εποικοδομητική και πάρα πολύ χρήσιμη συνάντηση» μίλησε ο Π.Παναγιωτόπουλος.

Η αμυντική συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ, θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος, αλλά και το θέμα των υδρογονανθράκων, τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση του υπουργού Άμυνας, Πάνου Παναγιωτόπουλου, με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, στην Ιερουσαλήμ.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ, σε δηλώσεις του χαρακτήρισε εποικοδομητική και πάρα πολύ χρήσιμη τη συνάντηση με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό.

Τόνισε, μάλιστα, ότι «είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο τις καλές σχέσεις αμυντικής συνεργασίας, μεταξύ των άλλων και στον τομέα της συνεργασίας στην παραγωγή εξοπλιστικού υλικού, σε κοινά στρατιωτικά προγράμματα, σε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις και σε άλλους τομείς».

Η επίσκεψη αυτή, σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας, εντάσσεται στο πλαίσιο δημιουργίας μόνιμου και σταθερού περιβάλλοντος ασφάλειας, καλής γειτονίας, ειρηνικής συνύπαρξης και συνεργασίας στο διεθνές και περιφερειακό περιβάλλον, «για να μπορέσει να αποδώσει η μεγάλη εθνική προσπάθεια που καταβάλλει αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο ο ελληνικός λαός».

«Αυτή την πολιτική, την πολιτική ασφάλειας για τη χώρα μας, είμαι εδώ στο Ισραήλ για να προωθήσω με εντολή του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά» επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, ο Έλληνας υπουργός Άμυνας θα συναντηθεί με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Άμυνας του Ισραήλ, Εχούντ Μπαράκ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024