Εντός του Σεπτεμβρίου η επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης καυσίμων στους αγρότες
Προσπάθεια ώστε να καταβληθεί μέσα στο Σεπτέμβριο η επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης καυσίμων, καταβάλλει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όπως δήλωσε την Τρίτη στη Βουλή ο υπουργός Θ. Τσαυτάρης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.
Προσπάθεια ώστε να καταβληθεί μέσα στο Σεπτέμβριο η επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης καυσίμων, καταβάλλει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όπως δήλωσε την Τρίτη στη Βουλή ο υπουργός Θ. Τσαυτάρης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.
«Καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να εξοικονομήσουμε τα χρήματα προκειμένου να δώσουμε την επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης καυσίμων στους γεωργούς και θέλω να πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε κι αυτό μέσα στο Σεπτέμβριο», δήλωσε ο κ. Τσαυτάρης.
«Έχουμε ήδη συγκεντρώσει τα στοιχεία, τα επεξεργαζόμαστε, είμαστε σε συζητήσεις με το υπουργείο Οικονομικών και θέλω να πιστεύω ότι και σε αυτό θα είμαστε συνεπείς», προσέθεσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τι πρέπει να ξέρουμε για τον ιό του Δυτικού Νείλου – Οι ηλικιακές ομάδες που πρέπει να προσέχουν
- Μάθετε μια νέα γλώσσα, επιβραδύνει τη γήρανση του εγκεφάλου – Τι δείχνει νέα έρευνα
- Οι «Βρικόλακες» του Χένρικ Ίψεν επιστρέφουν για 3η χρόνια στο θέατρο Radar
- Ο Τραμπ, οι εκλογές και η «απειλή του κομμουνισμού»
- The Expla-in Project | Το ΠΑΣΟΚ, τo «φάντασμα» του άρθρου 16, και η συνταγματική αναθεώρηση
- Παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Ραγκούσης λέγοντας «ευχαριστώ»
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Θεσσαλονίκη: Απολογείται σήμερα ο 25χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονική επίθεση στην οικία Νέστορα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442