Σταθερός ο Παγδατής, άνοδος τριών θέσεων για τη Λένα
Στην 39η θέση της παγκόσμιας κατάταξης του τένις παρέμεινε ο Μάρκος Παγδατής, με τον Ρότζερ Φέντερερ να συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή. Άνοδος τριών θέσεων για την Λένα Δανιηλίδου που βρίσκεται πλέον στην 105η θέση με την Αζαρένκα να διατηρεί την πρώτη θέση στις γυναίκες.
Ο Ρότζερ Φέντερερ παρέμεινε και αυτήν την εβδομάδα στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις. Ο Ελβετός σταρ έχει συγκεντρώσει 12.165 βαθμούς, ενώ δεύτερος είναι πάντα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, αφήνοντας στην τρίτη θέση τον Ραφαέλ Ναδάλ.
Παράλληλα, ο Κύπριος πρωταθλητής, Μάρκος Παγδατής, δεν άλλαξε θέση και παρέμεινε 39ος στον κόσμο με 995 βαθμούς. Η πρώτη 10άδα της παγκόσμιας κατάταξης έχει ως εξής (σε παρένθεση η θέση που ο κάθε τενίστας κατείχε την προηγούμενη εβδομάδα):
Η Λένα Δανιηλίδου άλλες τρεις θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη του τένις (WTA) και με 632 βαθμούς βρίσκεται, πλέον, στην 105η θέση, ενώ η Ειρήνη Γεωργάτου αντίθετα έπεσε τρεις θέσεις και είναι, πλέον, στην 429η θέση στον κόσμο με 80 βαθμούς.
Στο μεταξύ, η Βικτόρια Αζαρένκα παρέμεινε στην κορυφή, ενώ η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα είναι πάντα στη δεύτερη θέση και στην τρίτη η Μαρία Σαράποβα. Οι πρώτες δέκα τενίστριες στον κόσμο (σε παρένθεση η προηγούμενη κατάταξη) έχουν ως εξής:
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.