Ελβετοί επιστήμονες θα εξετάσουν τη σορό του Αραφάτ για ίχνη ραδιενεργού πολώνιου
Το Ινστιτούτο Ραδιοφυσικής της Λοζάνης ανακοίνωσε πως θα εξετάσει τη σορό του Γιάσερ Αραφάτ μετά την έγκριση που πήρε από τη χήρα του, Σούχα Αραφάτ. Eλβετοί επιστήμονες θα μεταβούν στην Δυτική Όχθη για να πραγματοποιήσουν εξετάσεις, προκειμένου να ανιχνεύσουν εάν υπάρχει ή όχι ραδιενεργό πολώνιο στη σορό του Αραφάτ.
Το Ινστιτούτο Ραδιοφυσικής της Λοζάνης ανακοίνωσε πως θα εξετάσει τη σορό του Γιάσερ Αραφάτ μετά την έγκριση που πήρε από τη χήρα του, Σούχα Αραφάτ.
Eλβετοί επιστήμονες θα μεταβούν στην Δυτική Όχθη για να πραγματοποιήσουν εξετάσεις, προκειμένου να ανιχνεύσουν εάν υπάρχει ή όχι ραδιενεργό πολώνιο στη σορό του Αραφάτ.
Οι ειδικοί έλαβαν επίσης το «πράσινο φως» από την Παλαιστινιακή Αρχή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Marfin – Καμπαγιάννης: Δεν υπάρχει ταυτοποίηση προσώπων, κινδυνεύει να καταλήξει σε φιάσκο η υπόθεση
- Οι εργαζόμενοι φεύγουν για καλύτερους μισθούς, παραδέχονται 8 στους 10 εργοδότες
- Meta: Αγωγή κατά της εταιρείας για απολύσεις ευπαθών εργαζομένων με την χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης
- Η Ατλάντα στο… πόδι για την Αργεντινή: Χιλιάδες οπαδοί στους δρόμους πριν τον ημιτελικό με την Αγγλία (vid)
- Ζάκυνθος: Αναχώρησε από το νησί το F-16 που είχε κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο
- Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη για εμπρησμό από αμέλεια για τη φωτιά στα Βασιλικά
- Υποκλοπές: μια ευκαιρία να σωθεί η χαμένη τιμή της Ελληνικής Δικαιοσύνης
- H Κάρα Ντελεβίν στο Playboy – «Οι άνθρωποι θα πουν ότι η μουσική μου είναι κακή χωρίς καν να την ακούσουν»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/jamie-macpherson-KTIVMMOXNu8-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442