Η Κίνα πέτυχε το «3×3» στα χρυσά μετάλλια των καταδύσεων
Το «3x3» πανηγυρίζει η Κίνα στα αγωνίσματα των καταδύσεων, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, καθώς αθλητές της έχουν πάρει την πρώτη θέση στους τρεις τελικούς που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής. Σήμερα ήταν η σειρά των Ρουολίν Τσεν/Χάο Γουάνγκ να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 10μ. συγχρονισμένων γυναικών με 368.40 βαθμούς και να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Το «3×3» πανηγυρίζει η Κίνα στα αγωνίσματα των καταδύσεων, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, καθώς αθλητές της έχουν πάρει την πρώτη θέση στους τρεις τελικούς που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής.
Σήμερα ήταν η σειρά των Ρουολίν Τσεν/Χάο Γουάνγκ να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 10μ. συγχρονισμένων γυναικών με 368.40 βαθμούς και να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Οι Κινέζες άφησαν πίσω τους τις Μεξικανές Πάολα Εσπινόσα Σάντσες και Αλεχάντρα Ορόσκο Λόσα (343.32), ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν οι Καναδές Μέγκαν Μπενφέιτο και Ροσελίν Φιλιόν (337.62).
Αν μεγάλωσατε στη δεκαετία του '80, είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποια από αυτά τα 11 χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά σας, που σήμερα είναι πιο σπάνια.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Μετά τις απειλές θανάτου που δέχθηκε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Ιράν από φανατικούς ισλαμιστές στη χώρα, πέντε εξ αυτών φέρονται να ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Αυστραλία.
Ο Τσάβι υποστήριξε πως ο Λαπόρτα δεν επέτρεψε την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στη Μπαρτσελόνα, με τον πρόεδρο των Καταλανών να περνά στην αντεπίθεση αφήνοντας αιχμές για την προπονητική αξία του πρώτου.
LIVE: Παναιτωλικός – Κηφισιά. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Κηφισιά για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας